DayTrading: Środa 14.11.2012
Re: DayTrading: Środa 14.11.2012
Koleś h1 to wogóle nie ma S...będe bronił 1.2736 i 1.2734[/quote]
broń nikt Tobie tego nie broni[/quote]
A co, to patrz[/quote]
patrze i nie widze,
leci w dół jak kamień
Tp 1.2706
kiepska ta twoja obrona
broń nikt Tobie tego nie broni[/quote]
A co, to patrz[/quote]
patrze i nie widze,
leci w dół jak kamień
Tp 1.2706
kiepska ta twoja obrona
Ryczard coś słabo bronisz 

- richard.cali
- Pasjonat
Dołoże w ostatnim momencie, powinno skoczyćColuche pisze:Ryczard coś słabo bronisz

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

koniec żartów S-ka
przepraszam ale obecnie na edku raczej wygląda na gartleya
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Okrichard.cali pisze:Dołoże w ostatnim momencie, powinno skoczyćColuche pisze:Ryczard coś słabo bronisz
pr7emo pisze:faktycznie byki nie popisały się przy tylko dwóch zielonych świeczkach, mimo to sugeruje się jenem, dziś mocno hossowo poszedł na północ, ucieczka od ryzyka może sie równiez przełożyć na giełdy, pozatym myślę, iż obecne słabe makro z niemiec sa dolkiem koniunktury, ponieważ Chiny już się podnoszą, a odczyt pkb będzie z historii, a historia pokazała słabą gieldę w kilku ostatnich miesiącach, btw mam wrażenie że będzie rosło perspektywą przyszłości niż odczytem pkb z poprzednich miesięcy, nie mam pewności co do tegoNowy123 pisze:pr7emo pisze:@nowy123, myślisz że eur pokażą jutro słaby wzrost gospodarczy? według mnie będzie bez niespodzianek i rynki zajmą się raczej dalszym wzrostem, jeżeli dziś ukonczą na plusie, przypominam, iż jutro Bermanke speak o 19:20 (wg forexfactory) to po wybraniu Obamy na dalszą kadencję, może ruszyc dolarem jutro
http://bbs.cobrasmarketview.com/downloa ... &mode=view" target="_blank" rel="nofollow" target="_blank" rel="nofollow" target="_blank" rel="nofollow" target="_blank" rel="nofollow" target="_blank" rel="nofollow" target="_blank" rel="nofollow" target="_blank" rel="nofollow
zobacz na DAX powini byc nizej o polke i ledwo co sie trzyma na wsparciu jutro decyzja pewnie bedzie jeszcze bujac ale mysle ze powinien oddac jeszcze nizej FOMC dzis nic nowego nie ustala a Bene jutro moze pobuja chwile
nie wiem czy tak bedzie to tylko moja wizjaze jeszcze nie koniec spadkow
zobaczymy jutro SP500 jak pisalem jedziem na 1340-50 moze cos pod FOMC zakreca lub poglebia spadki
Stary dopiero co pokazywałeś formację spadkową, a teraz już wzrostową? Czyli grać w obydwie strony czy lepiej w ogóle?MERLIN pisze:przepraszam ale obecnie na edku raczej wygląda na gartleya
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
edek 1.2720 już nie daleko a później 1.2700
jeszcze zagrają podwójny szczyt na H1 i spadki jak ta lala
jeszcze zagrają podwójny szczyt na H1 i spadki jak ta lala
mysle ze ten kolega co chcial L brac na KIWI zrezygnowal
i nie musial strat liczyc