Panowie z szacunkiem bez jaj zarobić ale nie zarabiać...uciekam grafik goni niestety...miłego dniameylo pisze:faktexpedient warzywniaka pisze:WYSTARCZY!!!zeuss pisze:Z analizy technicznej używasz [...] maksymalnie dwóch średnich
w zupełności taka analiza, żeby zarabiać
DayTrading: Środa 14.11.2012
- richard.cali
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 14.11.2012
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

Nie oglądaj się za siebiesureshot pisze:jestem troche zly na siebie za ta akcje na uj, 3 dni czekac wlasnie na takie cos, a potem przegapic!! troche ten au i klikanie tutaj mnie rozkojarzylo, za to szacunek dla wszystkich mordujacych sie z edwardem,w tej chwili to nie para walutowa to horror

sureshot pisze:jestem troche zly na siebie za ta akcje na uj, 3 dni czekac wlasnie na takie cos, a potem przegapic!! troche ten au i klikanie tutaj mnie rozkojarzylo, za to szacunek dla wszystkich mordujacych sie z edwardem,w tej chwili to nie para walutowa to horror
nienadarmo nazywana jest ta para para krolewska,poza tym przegapiles ujka,zobacz kiedy poszedl do gory,w chwili przeciecia lini szyji orgr na eurusd,wtedy mogles wchodzic w l-ke
a zlosc,chciwosc i strach,to sa glowne emocje ktorych trzeba sie wyzbyc,by zarabiac
Ostatnio zmieniony 14 lis 2012, 12:35 przez menago, łącznie zmieniany 2 razy.
zarobić = bez MMrichard.cali pisze:Panowie z szacunkiem bez jaj zarobić ale nie zarabiać...uciekam grafik goni niestety...miłego dnia
zarabiać = z MM
m30 edek lecimy w dół
tu widać trend jeszcze lepiej i formację z nim zgodną
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 lis 2012, 12:37 przez expedient warzywniaka, łącznie zmieniany 1 raz.
colouche wiem, ale takie cos nie morze zdarzac sie zbyt czesto, rutyná musi byc stala gotowosc, menago ja doskonale wiem kiedy mialem wejsc i nie ma to nic wspolnego z namalowana na twoim wykresie formacja, ale dzieki za sugestie
nie malowalem formacji,tylko o niej pisalem,bo ja wpatruje sie w wykres i widze ,co moze byc ciekawego,nie musze podpierac sie kreskami,sureshot pisze:colouche wiem, ale takie cos nie morze zdarzac sie zbyt czesto, rutyná musi byc stala gotowosc, menago ja doskonale wiem kiedy mialem wejsc i nie ma to nic wspolnego z namalowana na twoim wykresie formacja, ale dzieki za sugestie
no i nie martw sie nadjada inne pociagi bys mogl do nich wsiasc
i teraz sie przyjrzalem ujkowi,tam tez miales orgr piekna i cala juz niestety zrealizowana,ale moze jak ta z eurousd beda konczyc ,to i tam jeszcze pojdzie w gore,ale zeby swierzak o tym pisal,,,,,
Ostatnio zmieniony 14 lis 2012, 12:48 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.
wiem ze to nie ten temat, ale jako uczący się proszę o podanie jakichś dobrych lektur "zwiększających" wiedzę w AT można na Priv by nie śmiecić forum.
Pozdrawiam i Dziekuję.
Pozdrawiam i Dziekuję.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
polbanda, ale wystarczy, ze na d1 zamknie sie wzrostowo i moze byc nerwowo