DayTrading: Środa 14.11.2012
Re: DayTrading: Środa 14.11.2012
Witam,
Moja wypowiedź z wczoraj:
3 lis 2012, 08:50
Uciekli w dół, prawdopodobnie dojda do poziomu 1.2660, max równe 1.2600...na tych poziomach biore dodatkowe L:) Pozdrawiam
Jak widać miałem rację, nadal podtrzymuje swoje zdanie, możliwe że jeszcze bd dołowanie i ponowny test 12660, jeśli się uda to 1.2600. Ale ogólnie tendencja na rynku się zmienia, kwestia tylko w jakim czasie i jakiej skali. Pozdrawiam
Moja wypowiedź z wczoraj:
3 lis 2012, 08:50
Uciekli w dół, prawdopodobnie dojda do poziomu 1.2660, max równe 1.2600...na tych poziomach biore dodatkowe L:) Pozdrawiam
Jak widać miałem rację, nadal podtrzymuje swoje zdanie, możliwe że jeszcze bd dołowanie i ponowny test 12660, jeśli się uda to 1.2600. Ale ogólnie tendencja na rynku się zmienia, kwestia tylko w jakim czasie i jakiej skali. Pozdrawiam
1.26Nowy123 pisze:expedient warzywniaka pisze:Sory za spam, ale tu widać mnóstwo rzeczy, które jeszcze mogą nas popchnąć w dół.
ile tam wychodzi ?? z tego trojkata ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 lis 2012, 09:23 przez expedient warzywniaka, łącznie zmieniany 1 raz.
nie wiem jaki wolumen byl przy wybiciu z trojkata,zawsze mnie uczono,ze skoro ma wybicie nie byc falszywka,volumen powinien byc duzy w miejscu wybicia,zreszta,kazdy analizuje po swojemu,a jakie zlecenie wezmie,to juz od niego zalezyexpedient warzywniaka pisze:Sory za spam, ale tu widać mnóstwo rzeczy, które jeszcze mogą nas popchnąć w dół.
to by pasowalo z zjazdem na SP500 na 1350 okolice zobaczymyexpedient warzywniaka pisze:1.26Nowy123 pisze:expedient warzywniaka pisze:Sory za spam, ale tu widać mnóstwo rzeczy, które jeszcze mogą nas popchnąć w dół.
ile tam wychodzi ?? z tego trojkata ?
Jak 40 wytrzyma to można braćNowy123 pisze:niech walcza bo SP500 ma szanse na 1340-50a wiec dalej edek w dol

,,,szyja na h1 odcieta,teraz trzeba czekac na druga swieczke z potwierdzeniemColuche pisze:Jak 40 wytrzyma to można braćNowy123 pisze:niech walcza bo SP500 ma szanse na 1340-50a wiec dalej edek w dol
http://stooq.pl/q/?s=^dax&c=1y&t=c&a=lg&b=0 vs http://stooq.pl/q/?s=^spx&c=5m&t=c&a=lg&b=1
DAX zgrywa twardziela patrzac na SP500 ktore wybilo juz nizej poziomy
wiec czas na Daxa 
DAX zgrywa twardziela patrzac na SP500 ktore wybilo juz nizej poziomy

A skąd Ty chcesz na FX wolumen brać? Nie ma tutaj takiego pojęcia. Idealne potwierdzenie poprzez dokładne odbicie od linii trójkąta 7 listopada wskazuje chyba, że formacja jest oczywista i przez wszystkich poważana.menago pisze:nie wiem jaki wolumen byl przy wybiciu z trojkata,zawsze mnie uczono,ze skoro ma wybicie nie byc falszywka,volumen powinien byc duzy w miejscu wybicia,zreszta,kazdy analizuje po swojemu,a jakie zlecenie wezmie,to juz od niego zalezyexpedient warzywniaka pisze:Sory za spam, ale tu widać mnóstwo rzeczy, które jeszcze mogą nas popchnąć w dół.
czy volumen pod ostatnia na m15,to tez stoplosy??????Nowy123 pisze:menago pisze:patrzac na volumen,to raczej nie falszywka,zreszta pejsiaki wczoraj przed zamknieciem windowali do gory,to po co??Nowy123 pisze:moze byc ladna flaszywka
spoko zobaczymyvolumen to tylko SL
-- Dodano: 14 lis 2012, 10:47 --
no wlasnie nie,poczytaj o tym.....http://www.wdsoftware.com/pl/encykloped ... yczny.htmlexpedient warzywniaka pisze:A skąd Ty chcesz na FX wolumen brać? Nie ma tutaj takiego pojęcia. Idealne potwierdzenie poprzez dokładne odbicie od linii trójkąta 7 listopada wskazuje chyba, że formacja jest oczywista i przez wszystkich poważana.menago pisze:nie wiem jaki wolumen byl przy wybiciu z trojkata,zawsze mnie uczono,ze skoro ma wybicie nie byc falszywka,volumen powinien byc duzy w miejscu wybicia,zreszta,kazdy analizuje po swojemu,a jakie zlecenie wezmie,to juz od niego zalezyexpedient warzywniaka pisze:Sory za spam, ale tu widać mnóstwo rzeczy, które jeszcze mogą nas popchnąć w dół.
poza tym,nie wiem co masz za platforme,ja mam dwie i tam mam volumeny jak tylko wlacze
Ostatnio zmieniony 14 lis 2012, 09:50 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.
cel zrealizowany na razie 12739