DayTrading: Środa 14.11.2012
Re: DayTrading: Środa 14.11.2012

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ale popatrzx tez na rsi,ten doszedl dopiero do 50,a moze wyzej na strzalach stochastycznych??????????expedient warzywniaka pisze:
No ja widze. Ładnie to to pasuje, ale czy wejdzie, to się okaże. Parę przeszkód po drodze jest.menago pisze:spadanie,a wdzicie orgr na h1?????Mpapiez pisze:Spadnie spadnie skoro dziś nie wybiło.
Argument który pokazałeś w poprzednim wątku ma sens, ale nawet i do niego można się znów zbliżyć, a to jest 40 pipsów.
Z drugiej strony, pomyśl co wg. tego gościa będzie oznaczać wywalenie argumentu dołem ?
Masowy zjazd w dół ?
Kopanie z koniem trwa SP500 d1 pokazuje kierunek terz na oporze sa jak i Edek na fibo 12739
Wszystko jest relatywne. Zasada jest też taka, że gdy w trendzie RSI dochodzi do 50, to jest to sygnałem do zakończenia krótkoterminowej korekty.menago pisze:ale popatrzx tez na rsi,ten doszedl dopiero do 50,a moze wyzej na strzalach stochastycznych??????????expedient warzywniaka pisze:
Spadnie spadnie skoro dziś nie wybiło.
Argument który pokazałeś w poprzednim wątku ma sens, ale nawet i do niego można się znów zbliżyć, a to jest 40 pipsów.
Z drugiej strony, pomyśl co wg. tego gościa będzie oznaczać wywalenie argumentu dołem ?
Masowy zjazd w dół ?[/quote]
spadanie,a wdzicie orgr na h1?????[/quote]
No ja widze. Ładnie to to pasuje, ale czy wejdzie, to się okaże. Parę przeszkód po drodze jest.[/quote]
moze i cos z tego bedzie,juz przebilismy linie tredu spadkowego,badz gorna bande kanalu,teraz trza nabrac mocy i ogien do gory
Masowy zjazd w dół ?[/quote]
spadanie,a wdzicie orgr na h1?????[/quote]
No ja widze. Ładnie to to pasuje, ale czy wejdzie, to się okaże. Parę przeszkód po drodze jest.[/quote]
moze i cos z tego bedzie,juz przebilismy linie tredu spadkowego,badz gorna bande kanalu,teraz trza nabrac mocy i ogien do gory
LT spadkowe z H1 dalej obowiązuje. Do tego odbijamy się od od obszaru podażowego z M15menago pisze:moze i cos z tego bedzie,juz przebilismy linie tredu spadkowego,badz gorna bande kanalu,teraz trza nabrac mocy i ogien do gory
Ostatnio zmieniony 14 lis 2012, 09:04 przez expedient warzywniaka, łącznie zmieniany 1 raz.
moze byc ladna flaszywka 

menago pisze:spadanie,a wdzicie orgr na h1?????Mpapiez pisze:Spadnie spadnie skoro dziś nie wybiło.
Masowy zjazd w dół ?
Nie, ale widzę że SNB znów czapkę kładzie na te wzrosty i się nie zdziwie jak to wszystko pierdzielnie w dół.
Swoją drogą ktoś wczoraj mówił kup plotkę sprzedaj fakty. Powodzenia w walce z tym Bankiem.
Gl HF.
EUR/USD: Bids 1.2690/00, sell stops through 1.2680 ahead of bids 1.2650/60 (daily cloud base 1.2653) and tech support at 100 day MA of 1.2643. Likely sell stops below ahead of more bids 1.2600/10 (1.2605- 50% of 24/7-17/9 rally). Offers 1.2730/40 (supranationals, SNB related), buy stops above through 1.2750
patrzac na volumen,to raczej nie falszywka,zreszta pejsiaki wczoraj przed zamknieciem windowali do gory,to po co??Nowy123 pisze:moze byc ladna flaszywka