coś mi tu śmierdzi bo tą prasę to możesz kupić wraz z chwilą otwarcia pierwszego kiosku...wiem chodzi o portal jakiegoś pismakaniemiaszek pisze:widać to najlepiej na wykresie edka, że doniesienia prasy niemieckiej mogą namieszaćBOCZEK pisze:duży wpływ na edka ma ta GERMANY PRESS![]()
oczywiście po drodze tego ruchu w górę, pękło kilka sporych SL, więc i up przyspieszenia dostał...zresztą wiesz jak to działa![]()
kupuj plotki sprzedawaj fakty....![]()
zawsze tak było i pewnie nic tego nie zmieni
DayTrading: Wtorek 13.11.2012
Re: DayTrading: Wtorek 13.11.2012
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Zwodnicza dywergencja na M15 
jako że już po danych, będzie powolny opad na dno

jako że już po danych, będzie powolny opad na dno
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
m5 konkretne widać
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
edzi oj edziu
baza teraz jak zrobi nowe dolki z testem MA100 na D1 to Elkowicz po sl pojada 

czyżby znowu w górę na edku , może znowu L-ka
walka o 1 h SP500 podbijaj domkna luke i zobaczymy co zrobia
mozliwe,tak jak narazie wyglada na h1 ,to jakby startowala 3 falaScorpiman pisze:czyżby znowu w górę na edku , może znowu L-ka
czekam na fale bear, 3 zielone m15 już za nami
mój indyk mnie przekonuje że zawróci na południe
mój indyk mnie przekonuje że zawróci na południe
Ostatnio zmieniony 13 lis 2012, 15:52 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
straszne spadki wróży podwójna spadająca gwiazda 

a i h4 jej tylko przyklaskujezeuss pisze:straszne spadki wróży podwójna spadająca gwiazda

jak na moje remis
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tak myślę!
Tak myślę!