,,,czemu nazywasz ,to gwiazda?zeuss pisze:straszne spadki wróży podwójna spadająca gwiazda
DayTrading: Wtorek 13.11.2012
Re: DayTrading: Wtorek 13.11.2012
JUTRO FOMC BENEK akcja BENKA bedzie moze cos powie
...chyba,ze juz rozumiem,jak czytac,Twoje posty.....menago pisze:,,,czemu nazywasz ,to gwiazda?zeuss pisze:straszne spadki wróży podwójna spadająca gwiazda
meteor??menago pisze:,,,czemu nazywasz ,to gwiazda?zeuss pisze:straszne spadki wróży podwójna spadająca gwiazda
Nowy123, taaa, powie jaki efekt dało jego kue3

zeuss, właśnie, czemu nie młotek, chyba się nie pomyliłeśzeuss pisze: meteor??

Ostatnio zmieniony 13 lis 2012, 16:05 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
BOCZEK pisze:Nowy123, taaa, powie jaki efekt dało jego kue3
tak ale bedzie bujac i pamietac panowie ze ten pajacyk moze np powiedziec cos na temat powiekszenia transzy ale watpie w to przed klifem nie bedzie sie wychylal
dla mnie ,to mlotki i to w miejscu ,ktorym mozna je zobaczyc i swiadcza, o odwrotnym kierunku,niz piszesz,chyba ze patrzysz na wykres do gory nogamizeuss pisze:meteor??menago pisze:,,,czemu nazywasz ,to gwiazda?zeuss pisze:straszne spadki wróży podwójna spadająca gwiazda
ja się nie mylę, najwyżej mogę przeoczyć jakieś rozwiązanieBOCZEK pisze:Nowy123, taaa, powie jaki efekt dało jego kue3
zeuss, właśnie, czemu nie młotek, chyba się nie pomyliłeśzeuss pisze: meteor??![]()

L-ka pod m15 edek
i bujamy w druga strone na L hahah