DayTrading: Poniedziałek 12.11.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 12.11.2012
Cieniutko. Ja zrobiłem 1,5% kapitału dziś i już robię sobie wolne. Pozdro
The only way is up
Jest jeszcze opcja jakiegoś fałszywego wybicia a potem wbiją te wybicie w ziemię - jak tu niektórzy sugerowali.
Może dilerzy powalczą o jakiego małego rgra na M5-M15 M30 i zejdą niżej za chwilę.
To tak wygląda po mojemu
Dwa - przebiją ten poziom - i będzie wybicie... z czego się cieszyć bo będzie w końcu akcja...
Może dilerzy powalczą o jakiego małego rgra na M5-M15 M30 i zejdą niżej za chwilę.
To tak wygląda po mojemu

Dwa - przebiją ten poziom - i będzie wybicie... z czego się cieszyć bo będzie w końcu akcja...
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
edek S-ka pod te ostatnie świece m5
jak ktos chce miec dane z opisem i na bierzaco w jezyku polskim,to tu jest fajna stronka
http://www.macronext.pl/makro
http://www.macronext.pl/makro
eurusd m30
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
zajebiscie dzisiaj mozna zarobic na m5,pod rsi ,ktory idealnie dzisiaj na tym interwale wskazuje i stochastiku,juz 80 pipsow wyjete,poza tym caly czas mam otwarte l-ki od czwartku i piatkuTsunamiPL pisze:Cieniutko. Ja zrobiłem 1,5% kapitału dziś i już robię sobie wolne. Pozdro
szarpacz wrocil
na edka

scorpiman napewno nie tylko ty dales s pod te cienie na m5, na potencjalnym prawym ramieniu, ja tez o tym myslalem na szczescie tylko myslalem, a teraz pejsy wyciely sle bez mydla
marekdt
dzięki za odpowiedź, pozdrawiam
dzięki za odpowiedź, pozdrawiam
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"