DayTrading: Poniedziałek 12.11.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 12.11.2012
edek kolejna S-ka pod m30
malym lotem? ze stopem?menago pisze:zajebiscie dzisiaj mozna zarobic na m5,pod rsi ,ktory idealnie dzisiaj na tym interwale wskazuje i stochastiku,juz 80 pipsow wyjete,poza tym caly czas mam otwarte l-ki od czwartku i piatkuTsunamiPL pisze:Cieniutko. Ja zrobiłem 1,5% kapitału dziś i już robię sobie wolne. Pozdro
Obecnie mogą uderzyć w którymkolwiek kierunku... są na maksimach sesji Azjatyckiej i nie zdziwiłbym się jakby był UP... tyle tylko nadal pozostaje ten dołek... gdzie będzie duży wolumen - wyrobią go dziś, czy jutro na danych ?
Na danych zjechać 50pips - no tak ciężko trochę
Może wypadałoby dziś zejść, zakupić i jutro na danych odpalić rakiety.. i kombinują jak to zrobić, żeby retail zmylić...
Na danych zjechać 50pips - no tak ciężko trochę

Może wypadałoby dziś zejść, zakupić i jutro na danych odpalić rakiety.. i kombinują jak to zrobić, żeby retail zmylić...
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
ładna m30 na edku jak tylko H1 tak się zakończy to wchodzę w kolejną S-ke w ciemno
bez stopki i tylko 1,wiecej jest w l-kachexpedient warzywniaka pisze:malym lotem? ze stopem?menago pisze:zajebiscie dzisiaj mozna zarobic na m5,pod rsi ,ktory idealnie dzisiaj na tym interwale wskazuje i stochastiku,juz 80 pipsow wyjete,poza tym caly czas mam otwarte l-ki od czwartku i piatkuTsunamiPL pisze:Cieniutko. Ja zrobiłem 1,5% kapitału dziś i już robię sobie wolne. Pozdro
Dobry klient tylko że bez mózguNowy123 pisze:http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724, ... iadze.html

Stop masz w głowie, a na wykresie max 10-15p jako pomyłka / przełamany poziom.expedient warzywniaka pisze:malym lotem? ze stopem?menago pisze:zajebiscie dzisiaj mozna zarobic na m5,pod rsi ,ktory idealnie dzisiaj na tym interwale wskazuje i stochastiku,juz 80 pipsow wyjete,poza tym caly czas mam otwarte l-ki od czwartku i piatkuTsunamiPL pisze:Cieniutko. Ja zrobiłem 1,5% kapitału dziś i już robię sobie wolne. Pozdro
- patrzysz co się dzieje na świecach. - jak dobrze trafisz to ryzyko 5-4 pips ze spreaden to max. do kilkunastu- kilkudziesięciu potencjalnego zysku.
Lecisz po nagromadzeniu cienii i knotów.
Wyjmujesz po kilkanaście. Jak kto woli RSI, STOCH, CCI, Monumentum
jeśli masz okazję zabezpieczyć na 0 zabezpieczaj i czekasz do zmiany tych mikrotrendów. Tyle z metody.
Grasz tak jak ci rynek na to pozwala - nie ma swingów to zmiana metody. A jak się trafi - to może i swing z tego wyjdzie.
Quo Vadis? Już wiesz ?
Jedynie dzisiaj kangur jakoś się ukierunkował - ciekawe czy przebije porządnie poziom 1.04375. Bo na razie się tu zatrzymaliśmy. Jak tak to wiara w okolice 1.05. Szczególnie, że plotki po rynku chodzą, że Rosjanie przerabiają część swoich rezerw walutowych na aussie właśnie.
Market action discounts everything
zajebiscie dzisiaj mozna zarobic na m5,pod rsi ,ktory idealnie dzisiaj na tym interwale wskazuje i stochastiku,juz 80 pipsow wyjete,poza tym caly czas mam otwarte l-ki od czwartku i piatku[/quote]
malym lotem? ze stopem?[/quote]
Stop masz w głowie, a na wykresie max 10-15p jako pomyłka / przełamany poziom.
- patrzysz co się dzieje na świecach. - jak dobrze trafisz to ryzyko 5-4 pips ze spreaden to max. do kilkunastu- kilkudziesięciu potencjalnego zysku.
jeśli masz okazję zabezpieczyć na 0 zabezpieczaj i czekasz do zmiany tych mikrotrendów. Tyle z metody.
Grasz tak jak ci rynek na to pozwala - nie ma swingów to zmiana metody. A jak się trafi - to może i swing z tego wyjdzie.[/quote]
dokladnie..............
malym lotem? ze stopem?[/quote]
Stop masz w głowie, a na wykresie max 10-15p jako pomyłka / przełamany poziom.
Grasz tak jak ci rynek na to pozwala - nie ma swingów to zmiana metody. A jak się trafi - to może i swing z tego wyjdzie.[/quote]
dokladnie..............
I.EUR druga H4-ka na zielono, ale edziu kangurzy do fibo 1,2709 , bez pejsów to dzisiaj nie skoczy na kolejną orbitę, nasdaki i didżeje nie tracą okazji i łakomych kąsków zamknięcia pozycji na szczycie, bo zakladam że jeszcze spadnie zdeczka, do tej pory edek nawet okragłego miesiąca nie schodzi w dół, za krótko, chcą wykręcić czerwoną monthly za listopad a nachylenie musi być odpowiednie na daily