30 pipek poleciało.Dla jednych dużo dla innych mało ale jak od rana zjechało z 2789 to trochę jestspontfx pisze:Jaos wielkiej reacji nie widacColuche pisze:Grecja bez grosza.Wydają ostatnie zaskórniaki.Gotówy starczy im do 15 listopada.
Cos slabe te spadki
Czy sie myle?
DayTrading: Piątek 9.11.2012
Re: DayTrading: Piątek 9.11.2012
Teraz mocna podłoga powinna zamienić się w równie mocny sufit.
edek m30 całkiem niezła świeca
jakby jeszcze H1 tak ładnie się skończyła
jakby jeszcze H1 tak ładnie się skończyła
spontfx pisze:Cos slabe te spadki
Czy sie myle?
100 pipsów dzisiaj to słabe ? Cena jest w trendzie spadkowym, lubie takie ruchy, a nie gwałtowne.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
woocash pisze:spontfx pisze:Cos slabe te spadki
Czy sie myle?
100 pipsów dzisiaj to słabe ? Cena jest w trendzie spadkowym, lubie takie ruchy, a nie gwałtowne.
jak się spojrzy to według fal eliota powinno już tylko rosnąć
Jedyna nadzieja na odbicie to fakt że DAX dobił do dolnego ograniczenia trójkąta rozszerzającego się na dziennym
Lecz może się po tym kanale zsuwać bądź go przebić po stopki.
Tak jak pisałem wczoraj cel 1.2610 okolice
Lecz może się po tym kanale zsuwać bądź go przebić po stopki.
Tak jak pisałem wczoraj cel 1.2610 okolice
witam ladnie poszli
pod 12700 zaczymanie 12690 lecz maja szasne za 12640-60
woocash pisze:spontfx pisze:Cos slabe te spadki
Czy sie myle?
ja bym narazie na to nie liczyl,caly czas jestem w l-ce,a jeszcze jedna dobralem,popatrz na daxa i s&P
richard.cali pisze:Rechabilituj się i przyznaj do błedu, chyba ze JAJ NIE MASZ!!!richard.cali pisze:zastapmnie pisze:podoba mi się psychologiczne zachowanie rynków, które pewnie każdy zauważył już wcześniej, a ja stosunkowo niedawno (pewnie z powodu tego, że mam okulary i niedowidzę):
..
Więc i ja napisze...Jeśli cena wzrosnie cofam wszelkie uwagi co do Niemiaszka...cóż chłop może pomylić się o kilka centymetrów...jeśli urośnie, bo nic nie wpisuje co do spadków...na razie.
Nie rozumie tylko grzyba Moderatora usuwającego wpisy, nie tylko moje, ale wczoraj też...nic nie wpisze moderator...dawni MODERATORZY udzielali czasami istotych rad. Chciałoby się aby wrócili...Rychu
Ryczard.Ty się skup na zarabianiu a nie jakieś pierdoły że ktoś coś tam napisał czy wkleił.
Chyba nie jesteś idiotą żeby inwestować po jakichś tam wpisach na forum.
Pzdr.
Ja myśle, że dopiero od poniedziałku bedzie korekta, jesli bedzie przed 2620. Risk off jest.Scorpiman pisze:woocash pisze:spontfx pisze:Cos slabe te spadki
Czy sie myle?
jak się spojrzy to według fal eliota powinno już tylko rosnąć
Gdzie ta Twoja korekta do 2750 z 2714 ? Stopek poszedł ?