DayTrading: Piątek 9.11.2012
Re: DayTrading: Piątek 9.11.2012
jak się spojrzy to według fal eliota powinno już tylko rosnąć[/quote]
Ja myśle, że dopiero od poniedziałku bedzie korekta, jesli bedzie przed 2620. Risk off jest.
Gdzie ta Twoja korekta do 2750 z 2714 ? Stopek poszedł ?[/quote]
trzymam L-ki
Ja myśle, że dopiero od poniedziałku bedzie korekta, jesli bedzie przed 2620. Risk off jest.
Gdzie ta Twoja korekta do 2750 z 2714 ? Stopek poszedł ?[/quote]
trzymam L-ki
eurusd
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
Może trzymają ten poziom pod opcję... i jej wygaśnięcie - tj . próba jeszcze podbicia o 15:55 - 16:05 - a później ześliźnie się niżej.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
H1 na edku jak na razie ok
Zobaczcie na S&P, jest na wsparciu.
Może jeszcze dzisiaj zrobią młotek na Dziennym
Może jeszcze dzisiaj zrobią młotek na Dziennym
scorpion, pokaż swojego eliotta, czy fibakoskiego
u mnie jest tak;
koekta fali (2) trochę naciągana
fala (1) jest złożona, wieć pozostałe (3) i (5) nie powinny być złożone, ale jak by się uprzeć to fale (3) można rozbić na 5 pod fal
no i obecna fal (5); to co się teraz dzieje może to być pod fala 2, czyli kolejna pod fala 3 w doł będzie kończyła wspomnianą falę nr (5)
a potem korekta 3 falowa, i tutaj target 1,28, potem ....potem ksiązkowo winno być mniej niż 1,2, ale książkowo może być też 1,34
u mnie jest tak;
koekta fali (2) trochę naciągana
fala (1) jest złożona, wieć pozostałe (3) i (5) nie powinny być złożone, ale jak by się uprzeć to fale (3) można rozbić na 5 pod fal
no i obecna fal (5); to co się teraz dzieje może to być pod fala 2, czyli kolejna pod fala 3 w doł będzie kończyła wspomnianą falę nr (5)
a potem korekta 3 falowa, i tutaj target 1,28, potem ....potem ksiązkowo winno być mniej niż 1,2, ale książkowo może być też 1,34
Ostatnio zmieniony 09 lis 2012, 15:07 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Czy mnie wzrok zmyla czy jest mała luka pomiędzy świecami o 7.00 i 8.00? Może będą ją domykać?
Saper vedere
Peyotl pisze:Czy mnie wzrok zmyla czy jest mała luka pomiędzy świecami o 7.00 i 8.00? Może będą ją domykać?
Jest jest, jest tez 2843/42 na H1 i 2815/14
no niby jest 1.2759Peyotl pisze:Czy mnie wzrok zmyla czy jest mała luka pomiędzy świecami o 7.00 i 8.00? Może będą ją domykać?
-- Dodano: pt 09-11-2012, 16:11 --
kroczkami do gory i nagle bach w lepetyne

12713 na fibo i czapa powinn byc