Moje pierwsze starcie z FX w realu.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Re: Moje pierwsze starcie z FX w realu.

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Witam,
to był chyba mój pierwszy dziennik :D Jak zaczynałem byłem zielony full ale się poprawiło, system jest zasady są tylko trzeba popracować nad ich przestrzeganiem bo już mnie zaczyna denerwować przedwczesne wchodzenie tak jak na tej pierwszej transakcji gdzie 4/5 pips za szybko wskoczyłem później poprawiłem ale serduch i tak był niepokojony to mi pewność siebie spadła co zaowocowało zdjęciem pozycji :/ później jak się okazało że pajac jestem dla poprawienia nastroju zakosiłem 3 pipsy :) bo kosić można z prądem i pod prąd tylko czeba umieć :D a i pod prąd mniej się bierze albo całkiem mało tak jak w ostatnim przypadku.

Obrazek

Cel kontynuacji dziennika to nauka bezwzględnego przestrzegania zasad żeby można było grać MM dla hardcorów czyli lot x2 co tp (tp to jakieś 60 pips, znaczy jak mam 60 pips to zwiększam lota jak zaliczam sl[10 pip] to zmniejszam o połowę )
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nowa transakcja Edek na S :D popaczymy

edit 1 18:41 : już na be
edit 2 18:46 : be +3
edit 3 19:14: wywalenie na be jak narazie to co do pipsa (było 15 pips max) :D podobnie jak wejście w punkt tak i be w punkt :D buhaha liczyłem na więcej czyli dobrze że trzymałem :)

Tak na zakończenie transakcji rozważam zmniejszyć to be na razie o pipsa :D bo za często tą 3 inkasuję co do pipsa.

Obrazek
Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

I stało się :) SL ale mnie h1 rozjechała :) -10 trzeba ostrożniej :D tak to bym nie porządził lot x2 :)
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Skubana mi dzisiaj psikusa zrobiła, zasiadłem do mt4 o 7:30 a ta o 6:30 wystartowała no i nadziałem się na tą h1 trudno :D mam cały dzień jeszcze, tylko h1 musi się wyszumieć.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Obrazek
No to panienko dasz czy nie dasz :D
Obrazek
Niedostępną grała ale modyfikacja be+2 zrobiła swoje :) +3 już by nie wytrzymało.
Obrazek
SL +5 mi to póki co wygląda na spadki, zmieniają układ, jeśli by chcieli rosnąć to powinni spaść najmniej 2 pipsy więcej tam gdzie miałem przekładać zlecenie nie zrobili tego to będą spadki tylko trzeba podebrać ładnie.
Tak przynajmniej z moich fusów wynika :) Tym razem to sobie tylko potrzymać dała :P

ODPOWIEDZ