a jak nie podbiją??Nowy123 pisze:dla tych co widze 12600 juzexpedient warzywniaka pisze:wszyscy znamy te korelacje, po co dzien w dzien o niej pisac ?Nowy123 pisze:pejsy podbija Edka pojdzie za SP500 koreta podciagna go obserwowac SP500
DayTrading: Czwartek 8.11.2012
Re: DayTrading: Czwartek 8.11.2012
uwazam, ze jakikolwiek obrazek, np moj chociazby, lepiej pokaze sytuacje niz to ze SP500 coś tam coś tam... edek to edek , sapina to sapina.Nowy123 pisze:dla tych co widze 12600 juzexpedient warzywniaka pisze:wszyscy znamy te korelacje, po co dzien w dzien o niej pisac ?Nowy123 pisze:pejsy podbija Edka pojdzie za SP500 koreta podciagna go obserwowac SP500
ciagle bujamy sie na pograniczu flagi więc walka trwa już kolejny dzien
Ostatnio zmieniony 08 lis 2012, 15:47 przez expedient warzywniaka, łącznie zmieniany 1 raz.
uważaj bo tam masz harmonicznąexpedient warzywniaka pisze:Na AUDUSD piękny trójkąt zwyżkujący, który może dać sowicie zarobić

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dziekowacMERLIN pisze:uważaj bo tam masz harmonicznąexpedient warzywniaka pisze:Na AUDUSD piękny trójkąt zwyżkujący, który może dać sowicie zarobić

a harmoniczne okreslają zasięg ruchu ? bywa ze po takiej harmonicznej mamy maly ruch z nia zgodny a potem negacja formacji ?

m5 może przebić, jak nie to nie daleko może spaść, ciekawe czy najpierw zrobią test dolnej czy górnej bandy kanału z h1
Ostatnio zmieniony 08 lis 2012, 15:53 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
bronimy poziomu i tyle...BOCZEK pisze:
stopy wyciete ale impulsu jakiegos nie widac po tym wszystkim
za duże SL-y są na poziomie 1.2700 edku aby z tego nie skorzystać
sorry za OT, gdyby ktoś był uprzejmy przesłać mi instrukcję na pw jak wrzucać wykresy na forum byłbym dźwięczny...BOCZEK pisze:
m5 może przebić, jak nie to nie daleko może spaść, ciekawe czy najpierw zrobią test dolnej czy górnej bandy kanału z h1
konto mam na AM
Musi się dać...!!!
moze i w tym rzeczScorpiman pisze:za duże SL-y są na poziomie 1.2700 edku aby z tego nie skorzystać
nie ma co gdybać trzeba grac
w odpowiedzi pełny edytor i wklejasz zdjęcie....ale najpierw musisz zrobić zdjęcie (p. print scrin) wykresu i obrobić je np w paincie, sam używam narzedzie wycinania które jest w stanadradzie w Windows 7
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!