zamknąłem na
-10p -0,75%
ZL LT SR FIBO
Re: ZL LT SR FIBO
ok pytanie - czemu wyszedłeś ?:Dermak3 pisze:zamknąłem na
-10p -0,75%
bo w głowie mi mieszacie ; (
edit
i tam zamierzam wejść znowu : O! (ss) nie bacząc na Wasze słowa! : D
edit
i tam zamierzam wejść znowu : O! (ss) nie bacząc na Wasze słowa! : D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie sugeruj się tym, co ludzie piszą. Tzn. nie w trakcie gry, jak masz pozycję to najlepiej nie czytaj w ogóle wypowiedzi innych, bo to mąci w głowie. Dopiero wieczorem na spokojnie sprawdzaj opinię i porównuj je ze swoimi z dnia, wtedy będzie mógł zobaczyć różnice w spojrzeniu, a tak to Ci się wszystko zleje.
- adamkaluza
- Pasjonat
Takie duże ruchy w obie strony to często odwracanie pozycji tych grubszych. Uważaj z graniem S, poczekaj na reakcję na tym poziomie który zaznaczyłeś, bo mogą go przejechać.
Tak jak pisał Midas nie sugeruj się naszymi zdaniami, musisz mieć swoje
Tylko czasem przemyśl co inni mają na myśli i czy to może pomóc zbudować Ci lepszy plan gry. Na pewno nikt tutaj nie chcę źle, tylko sugerujemy Ci inne spojrzenie na wykres
Polecam przeczytać moją stopkę
Najlepiej kilka razy. Z tego co mi się wydaje mocno sugerujesz się podręcznikową AT. Tutaj drugi raz zachęcam
przeczytaj moją stopkę
Z mojej strony radzę siedzieć godzinami na historii wykresu, szukać jak się zachowuje cena, szukać miejsc odwrotu, szukać setupów w jakich byśmy chcieli grać, układać sobie na tej podstawie plan działania (wejście, wyjście i prowadzenie pozycji).
Moim wcześniejszym komentarzem w żadnym wypadku nie chciałem Ciebie urazić. Ewentualnie może tym postem się zrehabilituję
Szczerze życzę powodzenia i wytrwałości
Tak jak pisał Midas nie sugeruj się naszymi zdaniami, musisz mieć swoje

Moim wcześniejszym komentarzem w żadnym wypadku nie chciałem Ciebie urazić. Ewentualnie może tym postem się zrehabilituję

Szczerze życzę powodzenia i wytrwałości

Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!
Spoko luz : D Nikt mnie niczym nie uraził.
Dzięki za wskazówki : )
Miło, że tacy forumowi/forexowi weterani tu zaglądają : )
Dzięki za wskazówki : )
Miło, że tacy forumowi/forexowi weterani tu zaglądają : )
Wiesz, z dwojga złego lepiej jak się ludzie udzielają w Twoim dzienniku. Zawsze to milsze (nie jesteś sam), a i cennych rad nigdy za wiele. A rady to raczej efekt tego, że dość dokładnie przeczytany jest Twój dziennik przez komentatorów i dostrzegają oni pewne "mankamenty" w Twoim sposobie gry. Ty sam natomiast powinieneś sobie to rozważyć i wyciągnąć to co dla Ciebie najcenniejsze. Często właściciele dzienników nie dzielą się zbyt wieloma informacjami o stosowanej przez nich metodzie gry, stąd wiele różnych spojrzeń na skrótowe obrazy z transakcji.
Good luck.
Good luck.
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA
Tam zamierzam zagrać shorta, ale to już chyba nie dzisiaj : )
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.