a jak Mario powie ze pożycza im kasy, to edek dalej w dół, ta Grecja to studnia bez dna...dwa lata w nią kasę ładują....
DayTrading: Czwartek 8.11.2012
Re: DayTrading: Czwartek 8.11.2012
zasieg tej analizy, czyli 5 fali to 1,26
no może 1,264 
a jak Mario powie ze pożycza im kasy, to edek dalej w dół, ta Grecja to studnia bez dna...dwa lata w nią kasę ładują....
Ostatnio zmieniony 08 lis 2012, 11:21 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Koalicja w Grecji krucha Rogalski w CNBC
- zastapmnie
- Pasjonat

jakiś taki pochylony rgr na h1 z zasięgiem 140 pipsów w dół
tylko te lewe ramię nie za bardzo pasuje, takie lekko podwójne
tylko te lewe ramię nie za bardzo pasuje, takie lekko podwójne
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
No może, tutaj licze na małego skalpa 30-40 pipsów, na kablu też by się małe wybicie przydało, na Ozziego nie patrze bo on się ostatnio rządzi swoimi prawami.marekdt pisze:No w okolicach 1.2650 może być niezła Lka..Peter_FX pisze:Niech to euro jeszcze raz spadnie bo mi L-ka nie weszła, jeżeli cena nie dobije do poziomu a i tak pójdzie w górę to jest to dość silny sygnał zmiany sentymentu.
L-ka 1.2719 i tak pipsa nad poziomem
0.2 pipsa zabrakło do L-ki wqrwie się jak teraz pójdzie w górę
Ostatnio zmieniony 08 lis 2012, 11:25 przez Peter_FX, łącznie zmieniany 1 raz.
Planuj Trejd, Trejduj Plan
tak,moze byc down,ale pamietaj ze korekta nie moze miec 5 fal,jezeli jest 5,to korekta sie nie skonczyla,tak mowil eliotBOCZEK pisze:zasieg tej analizy, czyli 5 fali to 1,26![]()
![]()
no może 1,264
Nowy123, dla przypomnienia w lato po 1,24 (okolice) ktoś sprzedał 500 milionów. Ciekawe czy jeszcze to trzymie?
menago, tylko to co pokazuję to to nie jest korekta...H4
korekta jak już to jest na d1
Ostatnio zmieniony 08 lis 2012, 11:34 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
BOCZEK pisze:Nowy123, dla przypomnienia w lato po 1,24 (okolice) ktoś sprzedał 500 milionów. Ciekawe czy jeszcze to trzymie?
pewnie opcja pod koniec roku wygasa
scorpion, w taki razie szybki rzut oka na w1 
ciekawe czy z tego wyjdzie nowy trend górny, czy ten trend górny z D1 okaże się tylko korektą trendu dolnego z w1
tal czy tak, zejście poniżej 1,27 i dalsze spadki, to zejście będzie potwierdzało też wyjście z konsoli na M5,m15 dołem
ciekawe czy z tego wyjdzie nowy trend górny, czy ten trend górny z D1 okaże się tylko korektą trendu dolnego z w1
tal czy tak, zejście poniżej 1,27 i dalsze spadki, to zejście będzie potwierdzało też wyjście z konsoli na M5,m15 dołem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 08 lis 2012, 11:42 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak myślę!
Tak myślę!
oki.....BOCZEK pisze:Nowy123, dla przypomnienia w lato po 1,24 (okolice) ktoś sprzedał 500 milionów. Ciekawe czy jeszcze to trzymie?