dzieki ,a co Ty myslisz,czy juz to dziala?Nowy123 pisze:pan Szczepaniakmenago pisze:niedawno slyszalem wypowiedz pewnej madrej glowy,nie pamietam nazwiska,ale mowil ze jak S&P zjedzie ponizej 1390,to wlacza sie automaty i kazde wyjscie do 1410/20,beda sciagaly do dolu,moze i to teraz juz dziala
to mowil
DayTrading: Czwartek 8.11.2012
Re: DayTrading: Czwartek 8.11.2012
a co do ropy, to być może zrobią nowy dołek i z niego się wybiją na nowe szczyty czyli zmiana trendu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mapety - GOldmany maja SL pod 12700
z rekomendacji ostaniej 

od obniżki stóp procentowych - złoty słabnie...
już 8 groszy.! (USDPLN) i raczej nie spodziewałbym się innego kierunku...
Większość makro będzie przeciwko złotemu...
a końcówka roku ostatnio to koszmar...
już 8 groszy.! (USDPLN) i raczej nie spodziewałbym się innego kierunku...
Większość makro będzie przeciwko złotemu...
a końcówka roku ostatnio to koszmar...
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
Niech to euro jeszcze raz spadnie bo mi L-ka nie weszła, jeżeli cena nie dobije do poziomu a i tak pójdzie w górę to jest to dość silny sygnał zmiany sentymentu.
L-ka 1.2719 i tak pipsa nad poziomem

Planuj Trejd, Trejduj Plan
a moze Marek nas dzisiaj zaskoczy i podniesie stopki w euro,chociaz depozytowa??????????i bedzie upPeter_FX pisze:Niech to euro jeszcze raz spadnie bo mi L-ka nie weszła, jeżeli cena nie dobije do poziomu a i tak pójdzie w górę to jest to dość silny sygnał zmiany sentymentu.
studnia bez dna na edku
No w okolicach 1.2650 może być niezła Lka..Peter_FX pisze:Niech to euro jeszcze raz spadnie bo mi L-ka nie weszła, jeżeli cena nie dobije do poziomu a i tak pójdzie w górę to jest to dość silny sygnał zmiany sentymentu.
-- Dodano: czw 08-11-2012, 11:06 --
1. Mario ...menago pisze:a moze Marek nas dzisiaj zaskoczy i podniesie stopki w euro,chociaz depozytowa??????????i bedzie upPeter_FX pisze:Niech to euro jeszcze raz spadnie bo mi L-ka nie weszła, jeżeli cena nie dobije do poziomu a i tak pójdzie w górę to jest to dość silny sygnał zmiany sentymentu.
2. Samobójstwo.
Quo Vadis? Już wiesz ?
ze co stopy w gore chybajestes niepowazny przy tak slabych gospodarkach w UEmenago pisze:a moze Marek nas dzisiaj zaskoczy i podniesie stopki w euro,chociaz depozytowa??????????i bedzie upPeter_FX pisze:Niech to euro jeszcze raz spadnie bo mi L-ka nie weszła, jeżeli cena nie dobije do poziomu a i tak pójdzie w górę to jest to dość silny sygnał zmiany sentymentu.
ostatnia strefa wsparcia to jest na d1 pod 27060
-- Dodano: 08 lis 2012, 12:13 --
depozytowe,,,,,by do bankow chetniej oddawali euro,ale.....wiem o czym piszesz,tylko takie zalozenie moje bylo,a nasza rada co robila do tej pory?????????????
-- Dodano: 08 lis 2012, 12:13 --
Nowy123 pisze:ze co stopy w gore chybajestes niepowazny przy tak slabych gospodarkach w UEmenago pisze:a moze Marek nas dzisiaj zaskoczy i podniesie stopki w euro,chociaz depozytowa??????????i bedzie upPeter_FX pisze:Niech to euro jeszcze raz spadnie bo mi L-ka nie weszła, jeżeli cena nie dobije do poziomu a i tak pójdzie w górę to jest to dość silny sygnał zmiany sentymentu.
depozytowe,,,,,by do bankow chetniej oddawali euro,ale.....wiem o czym piszesz,tylko takie zalozenie moje bylo,a nasza rada co robila do tej pory?????????????
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.