DayTrading: Czwartek 8.11.2012
Re: DayTrading: Czwartek 8.11.2012
opcja 104 na e.j piekna:)
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

103 to bym zrozumiał ale co mnie jakieś opcje, wy tu czasem na prawdę chcecie na skróty grać i szukacie jakiś prostych zależnościcrok. pisze:opcja 104 na e.j piekna:)

Nie gram i nie grałem na opcjach ale czy one przypadkiem nie służą głównie do hedge-owania pozycji na spot/futures forex ?
Planuj Trejd, Trejduj Plan
siemanko wszystkim
jakies pomysly na dzisiaj ktos ma???,bo ja tylko widze narazie na edku dywergacje na rsi H4
jakies pomysly na dzisiaj ktos ma???,bo ja tylko widze narazie na edku dywergacje na rsi H4
- richard.cali
- Pasjonat
e-lka się klarujemenago pisze:siemanko wszystkim
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

richard.cali pisze:e-lka się klarujemenago pisze:siemanko wszystkim
to czekamy,na start gield
GOldman Robi co moze na Edku
mapetow naganial mocno na L
-- Dodano: czw 08-11-2012, 10:09 --
ponizej 12700 maja stopy

-- Dodano: czw 08-11-2012, 10:09 --
ponizej 12700 maja stopy
eurusd h1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
marker74 pisze:eurusd h1
moze tak jeszcze jeden w dol na 12708 okolicie dzis EBC

coś się klaruje
na m5 horyzont, wiec albo skalp na m1 albo nic, czyli w oczekiwaniu na zajęcie pozycji
na m5 horyzont, wiec albo skalp na m1 albo nic, czyli w oczekiwaniu na zajęcie pozycji

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
tylko teraz,czy czasem nie czekamy na EBC,moze wtedy jak Mario nic nie zrobi z e stopami,dopiero bedzie L....
bo jest trochu dywergacji
bo jest trochu dywergacji