DayTrading: Czwartek 8.11.2012
Re: DayTrading: Czwartek 8.11.2012
zlotowka ladnie sie oslabia 

mario zazwyczaj jak występował i móiwł coś znaczącego to po jakiś większych perturbacjach,z tego co pamiętam tak było latem... dziś może się odnieść do wyborów w stanach, ich polityki fiskalnej... poza tym za dużo nie powie, podsumować może ostanie działania.... takie jest moje przeczucie...
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ladnie,ladnie,ale na USDPLN jest tez duzo dywergacji na RSI,czakem na sNowy123 pisze:zlotowka ladnie sie oslabia
Cześć.
Panowie coś wiadomo na temat Grecji?
zyje i dalej bedzie miala pompowana kaseKowalenk0 pisze:Cześć.
masz tu link bedziesz na bierzaco
http://tvnplayer.pl/cnbcvideo.html
129720 edziu i UP ?
nowy, 12972 ile?????
jak by wychodziło eLką, ale czy na pewno?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
No mi jakaś S-ka o której zapomniałem wskoczyła na złotym, niby troche ryzykowna bo i up trend i poziom taki sobie, ale to niby też dolna granica tygodniowej podaży to może coś tam odbije.menago pisze:ladnie,ladnie,ale na USDPLN jest tez duzo dywergacji na RSI,czakem na sNowy123 pisze:zlotowka ladnie sie oslabia
Planuj Trejd, Trejduj Plan
ja narazie jedynie skalp w L poczekam na dluzej by wyejsc szczegolnie ze EBCBOCZEK pisze:nowy, 12972 ile?????
licze na to...... ze bedzie nizej ,bo juz tez jestem w s-cePeter_FX pisze:No mi jakaś S-ka o której zapomniałem wskoczyła na złotym, niby troche ryzykowna bo i up trend i poziom taki sobie, ale to niby też dolna granica tygodniowej podaży to może coś tam odbije.menago pisze:ladnie,ladnie,ale na USDPLN jest tez duzo dywergacji na RSI,czakem na sNowy123 pisze:zlotowka ladnie sie oslabia