ZL LT SR FIBO
Re: ZL LT SR FIBO
Nie zamknąłeś na 2825?
Witam
Co to za wskaźnik , który pokazuje te małe wykresy D1, H4, H1? Mógłbyś podać nazwę.
Dzięki z góry
pozdrawiam
Co to za wskaźnik , który pokazuje te małe wykresy D1, H4, H1? Mógłbyś podać nazwę.
Dzięki z góry

pozdrawiam
- tyler_durden
- Gaduła
pipware minichart v3.0michosz pisze:Witam
Dzięki z góry
pozdrawiam
ciągle głupi ...
+17 +2,27%
Mam jednak takie pytanie dotyczące tego co się stało na 1.2783, było to do przewidzenia? Jakaś linia, od której się odbiliśmy albo coś? Bo ja się doszukać nie mogę... Na M15 niby coś (ZL?) jest, ale czy można było się tym sugerować, przed faktem?
edit
Jeszcze wejście - sl 20p. Może powinienem poczekać aż "coś" się stanie w tym miejscu?^^
Nie -.-Midas pisze:Nie zamknąłeś na 2825?
Mam jednak takie pytanie dotyczące tego co się stało na 1.2783, było to do przewidzenia? Jakaś linia, od której się odbiliśmy albo coś? Bo ja się doszukać nie mogę... Na M15 niby coś (ZL?) jest, ale czy można było się tym sugerować, przed faktem?
edit
Jeszcze wejście - sl 20p. Może powinienem poczekać aż "coś" się stanie w tym miejscu?^^
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Strefa popytu na D1
Dziwny ten long, z dupy w powietrzu postawiony.
Miałeś duży ruch do góry a potem klepanie szczytu w strefie sd, po czym odbitka w dół (korekta tego ruchu do góry lub impuls w drugą stronę) a Ty wchodzisz tam w powietrzu w L. L to w ogóle szukać bym zaczął od 2826, ale to też dopiero jakby coś tam zrobili..
Pozdrawiam, Midas
Miałeś duży ruch do góry a potem klepanie szczytu w strefie sd, po czym odbitka w dół (korekta tego ruchu do góry lub impuls w drugą stronę) a Ty wchodzisz tam w powietrzu w L. L to w ogóle szukać bym zaczął od 2826, ale to też dopiero jakby coś tam zrobili..
Pozdrawiam, Midas
miałem przestawić na BE w miejscu "1", tak całkowicie w powietrzu to to nie było 

Moja głupsza strona daje o sobie znać. Co gorsza jest bardziej aktywna od tej "mądrzejszej"^^ Nie oczekuje komentarzy...
-22 -20 -2,86% -2,84%
Procenty, są liczone od depozytu jaki był obecny przed wejściem, nie od początkowego 1000.
-22 -20 -2,86% -2,84%
Procenty, są liczone od depozytu jaki był obecny przed wejściem, nie od początkowego 1000.
Nie ma to jak łapanie spadającego noża, ileż to ja razy przerabiałem.. To wkurwienie jak widzisz, że spada a Ty nie masz pozycji, no to przecież musi zawrócić.. A niestety nie zawraca i SL, SL, SL. Po czym wieczorem patrzysz na dzień i myślisz "Ja pierdole, gdybym grał S tam gdzie L to bym dzisiaj zrobił XX pipsów"
Ja jak nie wejdę na początku ruchu to nie szukam sygnału, póki czegoś nie uklepią, jakieś 3 lt, sr czy coś, ale w stronę ruchu lub dopiero po dłuższym ruchu w drugą stronę ale to musi być klepanie najpierw poziomu a dopiero potem jazda, nigdy w powietrzu, bo to łapanie noża spadająćego..
Pozdrawiam, Midas
Ja jak nie wejdę na początku ruchu to nie szukam sygnału, póki czegoś nie uklepią, jakieś 3 lt, sr czy coś, ale w stronę ruchu lub dopiero po dłuższym ruchu w drugą stronę ale to musi być klepanie najpierw poziomu a dopiero potem jazda, nigdy w powietrzu, bo to łapanie noża spadająćego..
Pozdrawiam, Midas