podejrzewam że ani w tych ani w nastepnych 15 minmenago pisze:s i mam target 2775,z niska stopka,ciekawe czy wejdzie w tych czy nastepnych 15 minutach

podejrzewam że ani w tych ani w nastepnych 15 minmenago pisze:s i mam target 2775,z niska stopka,ciekawe czy wejdzie w tych czy nastepnych 15 minutach
na bank usa rozwijają sie w chinach, tak dużego rynku nie popuszczą, jakikolwiek interrupt w tym procesie jest niekorzystny, co te stany wwożą do Chin? technologie? Za to Niemcy kiedy kurs jest zbyt mocny stają się luksusowi.richard.cali pisze:Pr7emo ale gdy dolar jest tani to USA może łatwiej konkurować z tymi krajami typu Chiny...Niemcy mają bardzo duży eksport, dla np przemysłu motoryzacyjnego, który niektóre nowe modele BMW czy Mesi sprzedaje taniej w USA niż na własnym podwórku drogie Euro i tani dolar jest też dobry przecież...
ha hha ha.....BOCZEK pisze:crok. , musisz zapłacić
miales racje stopki jebly,oszukali mnie,moglem wziac 10pipsow i wyjsc,aleeee nieeeeeeeeeeeee...kuzwa dobrze ze tylko 5 pipsow w plecymovinghead pisze:podejrzewam że ani w tych ani w nastepnych 15 minmenago pisze:s i mam target 2775,z niska stopka,ciekawe czy wejdzie w tych czy nastepnych 15 minutach![]()
menago pisze:miales racje stopki jebly,oszukali mnie,moglem wziac 10pipsow i wyjsc,aleeee nieeeeeeeeeeeee...kuzwa dobrze ze tylko 5 pipsow w plecymovinghead pisze:podejrzewam że ani w tych ani w nastepnych 15 minmenago pisze:s i mam target 2775,z niska stopka,ciekawe czy wejdzie w tych czy nastepnych 15 minutach![]()
ale moze zaraz bedzie zjazd gdy s&P odbile sie od sufitu,chyba ze juz maja jakies wyniki tajne i oboama prowadzi w wyborach