teraz to juz na pjsastej sesji to bedzie konsola 1279x-12830 bo wiecje im nie daje konsola pod oporami
-- Dodano: wt 06-11-2012, 16:34 --

niżej raczej nie zejdzie, to by wygladało kryzysowo w świadomości po dwóch stronach oceanu, usa drukują, moga być milsze dla europyNowy123 pisze:dzis to maskra jakas na edku
teraz to juz na pjsastej sesji to bedzie konsola 1279x-12830 bo wiecje im nie daje konsola pod oporami
Czemu nie niżej, amerykańskie miśki są bardziej agresywne...pr7emo pisze:niżej raczej nie zejdzie, to by wygladało kryzysowo w świadomości po dwóch stronach oceanu, usa drukują, moga być milsze dla europyNowy123 pisze:dzis to maskra jakas na edku
drogi dolar sie obija na wynikach spolek z USA juz sie nie raz skarżyły nie raz a slaby EDEK to miód na uszy dla NIemiec i UEpr7emo pisze:nie wiem, może sprowadzają aplaki i opłaca im się tańszy dolar, bo ewentualnbie potem nie będą obywatele składkować do wyników kwartalnych
i grecy moga pomoc w s-kach,sa na ulicach ,a jutro glosowanieNowy123 pisze:drogi dolar sie obija na wynikach spolek z USA juz sie nie raz skarżyły nie raz a slaby EDEK to miód na uszy dla NIemiec i UEpr7emo pisze:nie wiem, może sprowadzają aplaki i opłaca im się tańszy dolar, bo ewentualnbie potem nie będą obywatele składkować do wyników kwartalnych
pr7emo pisze:nie wiem, może sprowadzają aplaki i opłaca im się tańszy dolar, bo ewentualnbie potem nie będą obywatele składkować do wyników kwartalnych
-- Dodano: wt 06-11-2012, 16:02 --
czuje ciśnienie na wzrost po wyborach w usa, może byc to przełomowy moment na miare odwrotu trendu w końcowych i poczatkowych okresach miesiąca i roku
myli mi sie to, na szkoleniach MBA uczą żeby produkować w krajach rozwijających się typu Indie, Chiny, u nas jak złoty jest słaby to ropa z zagranicy jest droższa, w każdym razie konsument w usa jest traktowany jak "stały" klient jeśli chodzi wypromowane marki dlatego wzbogacane są przedsiębiorstwa, Niemcy stają się coraz słabsze moim zdaniem, nasi blizsi i dalsi sąsiedzi doszli do wniosku że liczy sie globalnagospodarka w wiekszym stopniu niż jakies lokomotywyNowy123 pisze:drogi dolar sie obija na wynikach spolek z USA juz sie nie raz skarżyły nie raz a slaby EDEK to miód na uszy dla NIemiec i UEpr7emo pisze:nie wiem, może sprowadzają aplaki i opłaca im się tańszy dolar, bo ewentualnbie potem nie będą obywatele składkować do wyników kwartalnych
jak dla mnie wszystko w L leci przynajmniej do 1.2825 a potem to sie okaże..Mpapiez pisze:40 pipsowy stop loss ? Chyba zwariowałeś.martell pisze:Uważasz, że jeśli okolice 1.28060 zostaną utrzymane, to kurs się cofnie? Jakoś wydaje mi się, że kurs pójdzie w górę, mimo, że wczoraj i dzisiaj rano byłem przekonany, że będą spadki i próba zejścia do 1,2750. I w ten sposób trzymam pozycję krótką. Dobrze, że strata jest jeszcze do zaakceptowania i mogę poczekać na rozwój wydarzeńzeuss pisze:odpowiedz jest na 1,28060 , cza obserwowaś
Wykres przebił MA200 na m15 oraz poziom o którym pisał zeuss, więc moim zdaniem słabo z Eskami póki co. Lepiej zamknij tą stratną pozycję i czekaj na dobry moment na nowe wejście.