BOCZEK pisze:marekdt, a nie realizacja zysków?
h4 też ciekawie jak na razie.
jakieś dane dziś są?
CAD Building Permits (MoM) -13.2% -3.0% 9.5%
oj to bardzo słabe dane... sprzed 5 minut.
BOCZEK pisze:marekdt, a nie realizacja zysków?
h4 też ciekawie jak na razie.
jakieś dane dziś są?
moze i tak,wtedy mnie jeszcze tu nie bylo,ja kierowalem sie ta strefa po fibo od wzrostow, od lipca i wresnia,stad moje wyznaczenie tych okolic,ale pisalem do zeusa,bo on twierdzil rano ze tam nic nie maBOCZEK pisze:to co pisał Rogalski o dwunastej... te 2750 to czytałem na forum 13 września, tylko jakoś dopiero teraz się zbliża....a jak widać z AT, mogą być problemy....czasowe
a skoro o tym wiedziales@boczek,to czemu pytales co teraz????menago pisze:moze i tak,wtedy mnie jeszcze tu nie bylo,ja kierowalem sie ta strefa po fibo od wzrostow, od lipca i wresnia,stad moje wyznaczenie tych okolic,ale pisalem do zeusa,bo on twierdzil rano ze tam nic nie maBOCZEK pisze:to co pisał Rogalski o dwunastej... te 2750 to czytałem na forum 13 września, tylko jakoś dopiero teraz się zbliża....a jak widać z AT, mogą być problemy....czasowe
Każdy gra w innym interwale, każdy gra inną strategią.neonisan pisze:Takie zwroty akcji na wszystkich parach (biorąc pod uwagę krótkie TF), że dzisiaj lepiej wychodzę na zasadzie : "na odwrót niż myślisz".
wlasnie, tu trzeba myslec co zrobi rynek ja zakladam ,bo pasuje to pod AT,a ze ostatnio tak to koreluje to moze i tym razem tak bedzie ,ze down i pozniej upmarekdt pisze:Każdy gra w innym interwale, każdy gra inną strategią.neonisan pisze:Takie zwroty akcji na wszystkich parach (biorąc pod uwagę krótkie TF), że dzisiaj lepiej wychodzę na zasadzie : "na odwrót niż myślisz".
Forum to nie darmowe miejsce gdzie można sobie ściągnąć sygnał...
Zresztą takich kilku czy więcej naiwnych już się niestety przewinęło... licząc na to, że wiecznie będzie rosło...
Dopóki nie wrzucali zrzutów z 50tys kontem i stratą wielkości 40 czy 50 %. bo wchodzili na każdą pozycję jak kto tu pisał... tylko nie każdy wstawiał kiedy zamykał...
Niektórzy grają na dziennych świecach niektórzy na godzinnych niektórzy nie wychodzą poza M15.
z H4 wynikało, że powinniśmy wykonać korektę do 1.2880.
W strefie Euro dość dobre te dane były... zobaczymy czy to wystarczy.
trochę potwierdzeń z M15-M30 - może starczyć na korektę.
Tylko czy ISM podpasuje... ? Czy też wybije nowe low? Zanim pójdzie UP.