jest ale polecam kreślić ręczniemaxam007 pisze:Jest jakiś wskaźnik pomagający wyrysować te całe motyle i kraby?
DayTrading: Poniedziałek 5.11.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 5.11.2012
wybije pewnie dołem, ale wg. mnie fałszywy sygnał - by zebrać trochę szortów dla L 

Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
Od roku 1845 wybory prezydenckie w Stanach Zjednoczonych odbywają się zawsze w pierwszy wtorek po pierwszym poniedziałku listopada.kuchara23 pisze:dlaczego WYBORY W USA sa we wtorek jutro??
Bardzo dziwny termin w srodku tygodnia!
Czy jutro jest jakies wolne swieto w USA, bo ja nic nie wiem!
Dziekuje za info
jak to jest ze europa ma na przywalenie w jedna albo w druga prawie zawsze ~60 pip ? potem wchodza pejsiaki przywalaja swoje 40 i zmiennosc 100 pip zachowana ?
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

ano tak ze oni musza swoje dzienne normy zarobku wyrobiccrok. pisze:jak to jest ze europa ma na przywalenie w jedna albo w druga prawie zawsze ~60 pip ? potem wchodza pejsiaki przywalaja swoje 40 i zmiennosc 100 pip zachowana ?
jest jeszcze opcja 5.0 na edkumarekdt pisze:wybije pewnie dołem, ale wg. mnie fałszywy sygnał - by zebrać trochę szortów dla L

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
korHarmonicst, ale dziwactwa rysuje ..... słuchaj merlina
opcja na spadki, (oczywista oczywistość?) jak ta konsola na d1 czy h4, no właśnie jak ją traktować. Czy to korekta wzrostów, czy podwójny szczyt??
Eliott już w swoich dziełach pisał ze formacji możemy być pewni po jej wystąpieniu .....
a z W1, zarz looknę
opcja na spadki, (oczywista oczywistość?) jak ta konsola na d1 czy h4, no właśnie jak ją traktować. Czy to korekta wzrostów, czy podwójny szczyt??
Eliott już w swoich dziełach pisał ze formacji możemy być pewni po jej wystąpieniu .....

a z W1, zarz looknę
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Coluche pisze:Od roku 1845 wybory prezydenckie w Stanach Zjednoczonych odbywają się zawsze w pierwszy wtorek po pierwszym poniedziałku listopada.kuchara23 pisze:dlaczego WYBORY W USA sa we wtorek jutro??
Bardzo dziwny termin w srodku tygodnia!
Czy jutro jest jakies wolne swieto w USA, bo ja nic nie wiem!
Dziekuje za info
DZIEKUJE za szybkie info, ale troche to dziwne

- zastapmnie
- Pasjonat
też sobie porysowałem na daily
kanał, fibo, sma200, może się tam zatrzymają
kanał, fibo, sma200, może się tam zatrzymają
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
h4, prócz widocznych rgrów, można zauważyć ważniejsze poziomy w razie eLi....
273 też może być, przy tym trend jest mocno wyraźny
co do czerwonego fibo, rysowane po m5, wiec wygląda jak wygląda, w całej sytuacji za wiele to nie zmienia, no może aptekarze się przyczepią

273 też może być, przy tym trend jest mocno wyraźny

co do czerwonego fibo, rysowane po m5, wiec wygląda jak wygląda, w całej sytuacji za wiele to nie zmienia, no może aptekarze się przyczepią

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!