O nie, skoro taki z Ciebie manipulant, to niech ludzie wiedza z kim mają doczynienia.
VinciPro
Juliusz Czapliński
uczył się i uczy nadal :
Gimnazjum nr 2 im. Bohaterów Westerplatte w Lęborku 2007-2010
I Liceum Ogólnokształcące im. Stefana Żeromskiego 2010-2013 ( to ciekawe, matura dopiero w nastepnym roku to chyba troche późno jak na teraźniejsze 20 lat ? )
profil biologiczo-hemiczny ( żeby to choć technikum ekonomiczne było : ) )
nie wiem czy wiecie, ale Pan VinciPro nie tylko jest mistrzem FX ale posiada również doświadczenie dziennikarskie, biegłość w pisaniu wypracowań i prezentacji multimedialnych.
wszystko znalezione w necie, publicznie udostępnione przez Ciebie więc żalu nie miej że pozbierałem wszystko w kupe i dałem tu, to chyba najodpowiedniejsze miejsce.
ciekawostka: na stronie Uniwerystetu znajdują się 2 osoby FB, ta Pani to jego sympatia, o niej tez jest sporo w necie tyle że chyba jej sprawa szkoleń nie dotyczny.
edytuje
VinciPro pisze:Witaj,
Proponuję usunąć lub zedytować tą wiadomość, w przeciwnym razie zostanie to zgłoszone na policję w formie publikacji moich danych, na co nie wyraziłem zgodę.
Dziekuję
Pozdrawiam
PS.
Proponuję zaznajomić się z MT4 zanim zostanę posądzany o jakiekolwiek manipulacje.
no więc panie Vinci edytuje i wyjaśniam jeszcze raz.
wszystkie zgromadzone tu dane są publicznie dostepne, albo były w chwili publikowania mojego postu, moge podać bibliografie. Wiec prosze nastolatku nie strasz mnie policją w żadnej formie : ) bo nie wiesz co czynisz.

Waż Swoje słowa bo wchodząc z interesem w ludzi licz się z tym że ktoś Cie zweryfikuje zanim podejmie się szkoleń u Ciebie.
Śmieszny jest fakt że ludzie umieszczają o sobie tyle informacji w internecie, a później starają się to ukryć.
Jak to powiadają " podaj mi swój nr konta, a ja powiem Ci kim jesteś "
Vinci możemy zrobić tak, Ty konkretnie odpowiesz na pytania ( konkretnie to nie wymijająco ) z poprzednich stron, bo widze że ludzie się produkują a Ty to olewasz ( nieładnie ) i ja wtedy zedytuje tego posta albo i nie.
możesz też poprosić Admina o usunięcie tego neiwygodnego posta, jednak pamietaj ze jak coś wpadnie w internet, to już pozostanie tam na zawsze.
edytuje 2
Prosze zwrócić uwage jak Pan Vinci dalej manipuluje, opisywałem wcześniej jak to można silne moderować swoją strone. Po napisaniu tego postu odrazu ze stony
http://unispekulacja.wordpress.com/about/ znikneły dane odnośnie wieku. Z czego było napisane że pan Vinci ma 20 a ten drugi pan 32. Jednak Vinci cały czas zapomina że internet nie zapomina.
Liczcie się z tym że vinci po przeczytaniu tego postu znowu zmoderuje wiek. Więc na ta chwile pokazuje screenem teraźniejszy wygląd strony.
Proszę nie udostępniać takich danych jak adres zamieszkania i nr tel, mimo iż są dostępne w internecie. Ink.