Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Aktywowałem Panu konto chwilę temu. Płatność kartą powinna trwać maksymalnie kilka minut - o ile operator prześle nam potwierdzenie transakcji. Gdyby trwało powyżej 30 min proszę o kontakt na email. Sprawdzimy ręcznie czy środki dotarły.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
ArmadaMarkets pisze:Aktywowałem Panu konto chwilę temu. Płatność kartą powinna trwać maksymalnie kilka minut - o ile operator prześle nam potwierdzenie transakcji. Gdyby trwało powyżej 30 min proszę o kontakt na email. Sprawdzimy ręcznie czy środki dotarły.
No dziękuję raz jeszcze. Naprawdę błyskawiczna obsługa.
Zaraz przeleję pieniążki i zobaczymy.
luknijcie na ta liste Armada na 4 miejscu w rankingu, szukalem lepszego brokera ale no chociaz bym chcial to nie da rady nic lepszego znalesc
http://www.earnforex.com/forex-brokers/?sort=2

-
- Pasjonat
zobacz najpierw kto jest na pierwszych 3 miejscach. 

W sumie Wirus ma rację
. Miło byłoby poznać chociaż imię autora pod każdym postem brokera
.

nie rozumiem o co chodzi z tymi 3 pierwszymi miejscamiandrzej-sk pisze:zobacz najpierw kto jest na pierwszych 3 miejscach.
Jak zobaczyłem Teletrade na tak wysokim miejscu padłem, ranking bardzo wiarygodny
, co nie zmienia faktu ze jak na razie Armada jest ok, oby doczekali się szybko jakiś wiarygodnych regulacji bo inaczej większą kwotę strach u nich trzymać.

Microbi pisze:Jak zobaczyłem Teletrade na tak wysokim miejscu padłem, ranking bardzo wiarygodny, co nie zmienia faktu ze jak na razie Armada jest ok, oby doczekali się szybko jakiś wiarygodnych regulacji bo inaczej większą kwotę strach u nich trzymać.
Na chwilę obecną zrobienie takiego rankingu jest praktycznie niemożliwe.
Jeśli zaczną być zbierane szerzej dane o poślizgach wtedy to co najważniejsze w ocenie czyli średni koszt transakcji będzie możliwy do oceny.
Do tego dochodzi bezpieczeństwo środków, łatwość wpłat i wypłat. Później ocena supportu oraz oferty pobocznej (edukacja, dodatkowe wskaźniki, autochartist etc) Ważne również jest podejście do klienta.
Zebranie takich danych dotyczących 100 brokerów to gigantyczna praca i nie sądzę, żeby ktoś ją poprawnie wykonał.
A oceny użytkowników są tak niewiarygodne (u tego brokera straciłem - musiał grać przeciwko mnie etc).
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
-
- Bywalec
Jak długo można mieć otwartą pozycję "buy" lub "sell" z dodatnim swapem?
Czy Armada Markets wyzeruje dodatni swap jeżeli klient będzie miał otwartą pozycję przez 2 lata lub dłużej i na tym zarobi?
Czy Armada Markets wyzeruje dodatni swap jeżeli klient będzie miał otwartą pozycję przez 2 lata lub dłużej i na tym zarobi?
Mam pytanko - jaką droga wypłaca się środki zdeponowane u Was za pomocą kadry kredytowej (np. MASTERCARD)?
Czy środki te trafiają z powrotem 'na kartę"? Czy jak? I jak to się w ogóle robi?
Czy środki te trafiają z powrotem 'na kartę"? Czy jak? I jak to się w ogóle robi?
Wyłącz myślenie...