Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

andy11

Przecież wyraźnie napisał:
Poprosiłem biuro aby została stworzona strona z kompletnym opisem.
Wystarczy poczekać i przeczytać, zamiast dywagować.

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

Wirus pisze:andy11

Przecież wyraźnie napisał:
Poprosiłem biuro aby została stworzona strona z kompletnym opisem.
Wystarczy poczekać i przeczytać, zamiast dywagować.
to ze przedst. napisal to wiemy i nie musisz tego przytaczac...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ArmadaMarkets »

Konto PAMM manager może otworzyć nie mając klientów. Natomiast przeprowadzanie jakichkolwiek operacji nie będzie możliwe, dopóki nie zostanie spełniony warunek depozytu klientów.

Rozumiem że ktoś inny może oferować konta PAMM na innych, prostszych zasadach. Niestety nasze są takie a nie inne.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

czyli najpierw wplacic depozyt 10k, a potem drugie 10k podstawionemu pionkowi i dopiero mozemy dzialac, 20 tys euro na sam start, gimnazjalisci nie poszaleja, ciekawe ilu juz jest tych managerow sa jakies dane??

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Takie informacje nie są publicznie dostępne.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

Nie do końca rozumiem. Więc są u Was jacyś managerowie PAMM czy nie ma ? Jeśli są lub będą to czy będziecie publikować ich wyniki oraz podawać namiar aby kolejni inwestorzy mogli się podłączyć pod konkretnego zarządzającego ? I jakie koszty tego ?
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

My udostępniamy jedynie technologię. Nie publikujemy wyników ani nie udostępniamy namiarów. Z własnego doświadczenia wiemy, że dopóki wszystko idzie dobrze - nie ma żadnych problemów. Natomiast jeżeli coś idzie nie tak - winą obciążany jest broker ( bo przecież polecił managera ).

Forex Devil
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Forex Devil »

Mam nieco bardziej przyziemne pytania:
1. czy mogę otworzyć kilka kont Exchange:
- 2 walucie polskiej, jedno z wpłatą na depozyt przez konto bankowe a drugie z wpłatą poprzez Skrill?
- 2 w różnych walutach, jedno w złotówkach a drugie w dolarach?
2. Czy wpłacając pieniądze na depozyt przez konto bankowe będę mógł wypłacić ewentualny zysk poprzez Skrill i na odwrót?
3. Jaki jest najszybszy sposób wpłaty i wypłaty środków pieniężnych z konta w Armada Markets?
4. Czy Armada Markets gwarantuje, że mój depozyt po wyzerowaniu nie przekształci się w konto ujemne?

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Ad 1) Można mieć kilka kont. Wystarczy otworzyć jedno, wysłać niezbędne dokumenty. Jeżeli procedura otworzenia konta zakończy się pozytywnie, kolejne konta nie wymagają przesłania dokumentów. Wystarczy prośba za pomocą emaila.
Ad2) Można, o ile konto fx używane jest zgodnie z przeznaczeniem. Tzn broker nie jest traktowany jako pośrednik finansowy w transferze pieniędzy. Mieliśmy sytuację gdy ktoś wpłacał a następnie od razu wypłacał pieniądze, na dodatek innym kanałem płatności. Czyli przykładowo następowała wpłata przez skrill i za chwilę polecenie wypłaty za pomocą przelewu. W tej sytuacji pieniądze zwracane są w ten sam sposób, w jaki do nas dotarły.
Ad3) Najszybszy to wpłata kartą lub przez Skrill. Wypłata również Skrill. Należy jednak się zapoznać z kosztami takich operacji.
Ad4) Chodzi Panu o sytuację gdy przykładowo przy luce weekendowej postanie ujemny stan konta ? W takiej sytuacji klient jest zobowiązany pokryć powstały debet.

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

Witam,

Potestowałem konto demo. Generalnie mi się podoba. Zdecydowałem się założyć konto rzeczywiste.
Wykonałem wszystkie korki, przesłałem skan dowodu osobistego na wskazany adres e-mail i wyciąg elektroniczny bankowy w celu potwierdzenia adresu zamieszkania. Skan jakichś rachunków nie wchodzi w grę, bo tym się ktoś inny zajmuje.

Pytanie za 100 punktów. Czy to wystarczy i czy jest szansa żebym miał już konto real w poniedziałek czynne ?
Drugie pytanie, pieniążki wpłacę kartą - ile od momentu wpłaty średnio czeka się na pieniądze na koncie ?

Edit: O_O Dobra nie mam więcej pytań. Ledwo wysłałem skany o które prosiliście, napisałem post na forum, bo w sumie piątek wieczór jest, patrze na maila a tu już błyskawiczna odpowiedź że dane zweryfikowane.

Moje gratulację, jestem w ciężkim szoku że to tak szybko trwało i szkoda mi tylko tego Pana co tam w robocie siedzi i to teraz weryfikował ;).
Ostatnio zmieniony 02 lis 2012, 20:38 przez Mpapiez, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ