DayTrading: Piątek 2.11.2012
Re: DayTrading: Piątek 2.11.2012
Macie lukę na m15 na edku?
Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.
- zastapmnie
- Pasjonat
jak zwykle po dobrych danych usdjpy rośnie i jak zwykle przypominam sobie o tym za późno
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
-
- Gaduła
żadnej luki nie mam ale po 515 mam ele:) - też się uparłem:) zmyła była teraz zobaczymy co zrobią .
I na reszcie po danych, o 10 popsuły mi pozycje wiec sobie odpuscilem ale zastanawia mnie jedno.
Po publikacj rynek zaczął błyskawicznie sie zmieniac, była to reakcja na te dane ale kto był czynnikiem "wykonawczym"? Tzn wiekszosc tradrow nie gra jak sa publikowane dane wiec kto w tym czasie porusza rynkiem? Jakies instytucje?
Dzieki za odpowiedz
Po publikacj rynek zaczął błyskawicznie sie zmieniac, była to reakcja na te dane ale kto był czynnikiem "wykonawczym"? Tzn wiekszosc tradrow nie gra jak sa publikowane dane wiec kto w tym czasie porusza rynkiem? Jakies instytucje?
Dzieki za odpowiedz

tak jen mocno traci i euro i usd ,mi sie koleracja rozjechala i wycielo stopki po tej szpicy w gorezastapmnie pisze:jak zwykle po dobrych danych usdjpy rośnie i jak zwykle przypominam sobie o tym za późno
mi najbardziej podobała się reakcja redaktorów TVNCNBC podnieta krzyk euforii na wizji a tu jeb
hahaha WARTOŚĆ!! 

forex to czarna dupa
...bo ich to cieszy,bo wtedy gieldy zyskuja .........................piera pisze:mi najbardziej podobała się reakcja redaktorów TVNCNBC podnieta krzyk euforii na wizji a tu jebhahaha WARTOŚĆ!!
o 15 zamowienia na dobra
jak sie prognozy powierdza to znowu polecimy na edku w dol
jak sie prognozy powierdza to znowu polecimy na edku w dol
- richard.cali
- Pasjonat
Czy jeszcze regulamin istnieje? Pytam, bo po poprzednich Modach nie ma śladu...ich wpisy były znaczące nie tylko dla tego wątku ale i dla ogółu. Widzę wyraźnie, iż tutaj pozostaje coraz mniej osob wnoszących cokolwiek do dyskusji na tych wątkach...Szukanie wartościowych wpisów tych nielicznych wartościowych użytkowników zajmuje coraz więcej czasu.daromanchester pisze:Dla mnie hasło dniajurekszczurek pisze:"Już jest nisko , niżej nie zejdzie" - z poradnika jak wyzerować konto.
Wykasowując dawne reguły, wykasowano i stworzono coś co zazdroszcze jak ktoś ma czas czytać...
Dajcie tu jakieś reguły, jeśli to ma czemuś służyć. Pozdrawiam dawnych forumowiczów i tych nielicznych, którzy zostali. Rychu
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa