jeszcze raz powinni cofnac mocniej z poglebienie dna zobaczymy a przynajmniej z testem dna intra
jest powód do radości, jak się widzi kogoś kto zna podstawy analizy technicznej i nie ssie gila informacyjnego i nie czeka az mu pod nos podstawiąszybki_lopez_13 pisze:
podniecacie się jak małe dzieci, naprawdę. zostały 2 minuty do zamknięcia tej H1 no nie wiem jak mam ja interpretować, wiadomo że narazie mizeria się tu dzieje jak mówiłem potrzeba czasu.tylko chyba nie do wyzerowania konta:)
crok. pisze:wrocili skad zaczeli przed SANDYexpedient warzywniaka pisze:co za kurwiszony tak zaniżają kurs?
na h1 lekka dywergencja, ale walenie w chuja
teoria błądzenia losowego sprawdza się
dokupił![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
przeciez nie zostawia pejsow z otwarta eSa jak maja leciec w gore
chodz 1,2861 gdzie czekam z eLka powinni zahaczyc
każdy widzi te korpusy z H1, nie przesadzaj to nie amatorka chyba tu siedzi:)zeuss pisze:jest powód do radości, jak się widzi kogoś kto zna podstawy analizy technicznej i nie ssie gila informacyjnego i nie czeka az mu pod nos podstawiąszybki_lopez_13 pisze:
podniecacie się jak małe dzieci, naprawdę. zostały 2 minuty do zamknięcia tej H1 no nie wiem jak mam ja interpretować, wiadomo że narazie mizeria się tu dzieje jak mówiłem potrzeba czasu.tylko chyba nie do wyzerowania konta:)
nie zajmuj nic, zwariowałeś? to niebezpieczne !davor5 pisze:hej
jaką zająć pozycję przed 13:30 na EUR/USD góra czy dół?
demo to nieważne!, a na real, jak nie masz zadnych podstaw AT to najlepiej odwrotnie do tego co myslisz teraz zrobić...tylko przed kliknieciem nie myśl o tym ze chcesz zrobić odwrotnie, bo faktycznie zrobisz odwrotnie do zamierzonego i odwrotnie do tego i źle wyjdzie...ta reguła działa także często w postępowaniu codziennymdavor5 pisze:hej
jaką zająć pozycję przed 13:30 na EUR/USD góra czy dół?