albo pociśnie jeszcze 50 pips od teraz i odbieje z H4. >>> 1.2810szybki_lopez_13 pisze:Też mi się zdaje że edek za mocno pocisnął sobie, ogarnie się i wróci dzis powinni byc na 1,293
DayTrading: Piątek 2.11.2012
Re: DayTrading: Piątek 2.11.2012
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
- jurekszczurek
- Gaduła
szybki_lopez_13 pisze:Też mi się zdaje że edek za mocno pocisnął sobie, ogarnie się i wróci dzis powinni byc na 1,293
Coś mi się wydaje że to wróżenie z fusów.
"Już jest nisko , niżej nie zejdzie" - z poradnika jak wyzerować konto.
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 

to kto komu flaszkę wisi ?
przy okazji, obecna sytuacja mówi ze nie jest do dobre miejsce do wchodzenia w pozycje, moim zdaniem tutaj będzie trochę walki, bynajmniej jeśli ktoś zajmie odpowiednią pozycję na pewno zarobi
przy okazji, obecna sytuacja mówi ze nie jest do dobre miejsce do wchodzenia w pozycje, moim zdaniem tutaj będzie trochę walki, bynajmniej jeśli ktoś zajmie odpowiednią pozycję na pewno zarobi

Ostatnio zmieniony 02 lis 2012, 10:31 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
dlatego najpierw wymyślono żarówke a potem hedge i oczekującejurekszczurek pisze:szybki_lopez_13 pisze:Też mi się zdaje że edek za mocno pocisnął sobie, ogarnie się i wróci dzis powinni byc na 1,293
10:30 GBP Konstrukcyjny PMI (Purchasing Manager's Index) 50.9 kabel UP 

zaś bedzie łatwo o fuche na wyspachNowy123 pisze:10:30 GBP Konstrukcyjny PMI (Purchasing Manager's Index) 50.9 kabel UP

6105 zawijka w dół - wskaźnik podciągnięty olimpiadąNowy123 pisze:10:30 GBP Konstrukcyjny PMI (Purchasing Manager's Index) 50.9 kabel UP
forex to czarna dupa
Dodałbym jeszcze Stop Lossy i Trailing Stepy jak komuś się chce spaćpr7emo pisze:dlatego najpierw wymyślono żarówke a potem hedge i oczekującejurekszczurek pisze:szybki_lopez_13 pisze:Też mi się zdaje że edek za mocno pocisnął sobie, ogarnie się i wróci dzis powinni byc na 1,293

DXY dość solidna spadająca na M30, odbicie od szyi tego H&Sa będzie czyli mniej więcej poziomu sprzed news-ów.
Ogólnie kierunku na eur nie da się określić, co najwyżej można sobie trójkąta obrysować i grać na break-out, chyba że eur pójdzie dzisiaj 170 pipsów UP wtedy mogę spokojnie średnio terminowe S-ki pakować.
Planuj Trejd, Trejduj Plan
-
- Gaduła
nie żadne wróżenie z fusów tylko wskaźniki koledzy drodzy, będzie koniec dnia to zobaczymy, na 1,281 dzisiaj sie z nimi nie wybieram, poczekamy zobaczymy. jak komuś puszczają nerwy bo mu cena uciekła to już jego wina:) ja mam to w penie, i podchodzę bez emocji mam czas i inne rzeczy też. ale nie jestem tu by się z kim kłócić przedstawiam swój obiektywny punkt widzenia.
P.S. a co to H1 znowu pindbar wzrostowy, trzeba czasu i tyle. jak myślicie że to na PMI było to się grubo mylicie, były dwie wypowiedzi co nie pomogło edziowi.
P.S. a co to H1 znowu pindbar wzrostowy, trzeba czasu i tyle. jak myślicie że to na PMI było to się grubo mylicie, były dwie wypowiedzi co nie pomogło edziowi.
- klimokrates
- Pasjonat
1.28953zeuss pisze:kto wie jakie wsparcie pokonała cena na eurusd H1

Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła