Futures na SP500 a kasowy sam index sp500 masz tak jak u nas tam tez mala baza miedzy kasowym sp500 a futami jestNowy123 pisze:Nyxa pisze:Nowy123 pisze:1400/
Nowy co to znaczy: "futy", "kasowy"?

Dzieki!

Futures na SP500 a kasowy sam index sp500 masz tak jak u nas tam tez mala baza miedzy kasowym sp500 a futami jestNowy123 pisze:Nyxa pisze:Nowy123 pisze:1400/
Nowy co to znaczy: "futy", "kasowy"?
marekdt pisze:Mpapiez pisze:Troche mnie to miejsce martwi co do moich longów.
Jeżeli ktoś jest na eSki ustawiony, to imo ma idealne miejsce do wejścia.
Stara LT, opór i 2 średnie 100 i 200 okresowa się spotkały w 1 miejscu.
Ja jednak biorąc pod uwagę siłe wybicia, liczę na to, że to miejsce zostanie złamane i potem to już właściwie nie ma nic, co by blokowało drogę do góry.
Ps. Nowy123 tobie to bym radził grać scenariusze typu co zrobić gdy coś sięstanie, a nie wróżyć co to będzie jak pejsy wejdą.
Wysoko wchodziłeś... oni mogą chcieć cofnąć cenę pewnie jeszcze do okolic - 1.2950-1.2945 zanim przegazują...
uważaj na stopy.
Więc mały up do 1.2970? Później korekcyjny nawrót do powyższych poziomów i dalszy UP. przystankami na 1.2990-1.3000 i może - 1.3010-1.3020
Dalej - ciężko stwierdzić - jeśli przebiją to 1.3040 może być krótkim przystankiem w targecie 1.3090-1.31
A gdzie ?marekdt pisze:>> spójrzcie na dzienną świeczkę... EURUSD.
to się tu z pewnością nie zakończy...
to sie odnawia pozycje w czym problemMpapiez pisze:A gdzie ?marekdt pisze:>> spójrzcie na dzienną świeczkę... EURUSD.
to się tu z pewnością nie zakończy...
Cholera jak widać wybicie jeszcze jedno w kierunku północy.
Mogłem trzymać te swoje elki...
Taka moja nauczka żeby się nie sugerować.