edek pilnuje nietoperza, ale to musi ktoś potwierdzic co się zna, ja dopiero zaczynam

druga opcja to taka, ze edek nie upilnuje nietoperza
hahhaah padlem no tak jak nie bedzie roslow to bedzie spadalozeuss pisze:widzę formację harmoniczną
edek pilnuje nietoperza, ale to musi ktoś potwierdzic co się zna, ja dopiero zaczynam
druga opcja to taka, ze edek nie upilnuje nietoperza
Nie wiem czy "powinno". Odbiło się od 79950.micjat pisze:USDJPY na wzrost kupiłem po 79,805 do 79,985 powinno dojść
Ano zdaję sobię z tego sprawę i właściwie się zgadzam co do trendu na USDJPY.IMHO w dłuższej perspektywie USD/JPY jak dla mnie zdecydowanie UP, jakieś 280 pipsów w górę z przystankiem na 81.10 , EUR/JPY w sumie 280 pipsów to też dokładnie tyle ile brakuje do ładnych poziomów na short. Oczywiście od czegoś trzeba się odbić żeby polecieć w górę, więc spadki w celu wejścia long nie wykluczone.
btw. EUR/JPY wykres miesięczny, odbicie od miesięcznej "demand zone" z potencjałem na szybkie 1100 pipsów z czego 700 z hakiem już zrealizowane.
MERLIN pisze:no to jak będzie czy nie będzie oto jest pytanie
brawo turbo trafnie, tylko dlaczego dopiero teraz te wnioskirichard.cali pisze:Wzrosty, tylko w L wchodzic...
i znowu Grecja,to moze i bedzie ten zjazd do 2820expedient warzywniaka pisze:brawo turbo trafnie, tylko dlaczego dopiero teraz te wnioskirichard.cali pisze:Wzrosty, tylko w L wchodzic...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mam wątpliwościrichard.cali pisze:Wzrosty, tylko w L wchodzic...
richard.cali pisze:Wzrosty, tylko w L wchodzic...