i kiedy tak ma być, w piątek ?MERLIN pisze:no to jak będzie czy nie będzie oto jest pytanie
DayTrading: Środa 31.10.2012
- klimokrates
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 31.10.2012
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
eurusd m30
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 31 paź 2012, 16:23 przez marker74, łącznie zmieniany 1 raz.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
Z FF:Nowy123 pisze:Pisalem wczeniej ze S 13010 i jak dadza wyzej na 13020 dobieramy ze USa wejdzie to cofna edzia i SP500trzeb gdzies L szukac ale narazie H1 h4 sygnaly na S obowiazuja
Trudne sprawyyy hihih
Kopiujesz kogoś sygnał - nie wiedząc ani z jakim targetem ktoś handluje ?Forexcube": "EU Short @ 1.3010 (50x)"

Żebyś się czasem nie przejechał. Kiedy 'ktoś' skończy trejda na 3-5 pipsach, a Ty zostaniesz z przeciwną transakcją do trendu.

Żeby komuś nie przyszło wstawiać tutaj "sygnałów" z Zulutrade ? ; )
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
Dobre podsumowanie ;-)marekdt pisze:Z FF:Nowy123 pisze:Pisalem wczeniej ze S 13010 i jak dadza wyzej na 13020 dobieramy ze USa wejdzie to cofna edzia i SP500trzeb gdzies L szukac ale narazie H1 h4 sygnaly na S obowiazuja
Trudne sprawyyy hihihKopiujesz kogoś sygnał - nie wiedząc ani z jakim targetem ktoś handluje ?Forexcube": "EU Short @ 1.3010 (50x)"![]()
Żebyś się czasem nie przejechał. Kiedy 'ktoś' skończy trejda na 3-5 pipsach, a Ty zostaniesz z przeciwną transakcją do trendu.![]()
Żeby komuś nie przyszło wstawiać tutaj "sygnałów" z Zulutrade ? ; )
bankiers.pl
Od Listopada to Dolar może grać pierwsze skrzypce na edku, w Październiku mała zmiana w objęciu miesiąca, a nadchodzący miesiąc może różnić się statystycznie czyli będzie większa lub mniejsza cena i to znacznie. Wydaje mi się że wybór zarówno Romneya jak i Obamy będzie korzystny ponieważ zniknie na rynku niepewność, szczególnie odczuwana w US. W Europie wyraźnie się uspokoiło i ciężar negatywnych emocji przeszedł na planowanie budżetu, a więc nie ma mocnych impulsów z tej strony Oceanu.
Jak narazie moja analiza się sprawdza, mała korekta na dolarze i w górę, chociaż nie spodziewałem się że będzie aż tak mała, pewnie jeszcze raz zanurkujemy przed solidnym wybiciem.
W między czasie mały short na złocie, potencjalnie 1000 pipsów.

btw, zaczynam lubić te BIDy i OFFERty na Dukasie, 0 spreedu na złocie... miodzio, jestem tylko zaskoczony że znajduję nabywców na moje zlecenia.
W między czasie mały short na złocie, potencjalnie 1000 pipsów.

btw, zaczynam lubić te BIDy i OFFERty na Dukasie, 0 spreedu na złocie... miodzio, jestem tylko zaskoczony że znajduję nabywców na moje zlecenia.
Planuj Trejd, Trejduj Plan
Trend h4 spadkowy, niby odbicie od silnej strefy ale mało prawdopodobne żeby przy pierwszym podejściu przebiło ostatni szczyt, zresztą zaraz przesunę stopy na BE to tylko krótkoterminowy skalp.
Planuj Trejd, Trejduj Plan
- klimokrates
- Pasjonat
Tylko mi nie zdmuchnąć tej świecy L-kowicze EurUsd H8
jutro do pracy skoro świt kosić pipsy.
jutro do pracy skoro świt kosić pipsy.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
pejsiaki leca po nie zamkniete eSy na daxie ... doputy nie pozamykaja nie podjedziemy wyzej.. o to taka zabawa
jak co dzien 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek