zz, nie wiem jak ty szukasz tych brokerów, ja już jakiś czas pykam u brokera, z dostępem do światowego rynku finansowego co prawda tylko przez NYSE Eurex, ale i z tego jestem zadowolony.
Przy podpisaniu umowy dostajesz pismo z oświadczeniem, że broker nie gra przeciwko klientowi i styka (to standard u nich, nie trzeba o niego samemu prosić).
Hej
Przeskok STOP LOSS - jak bronić depozyt
Re: Przeskok STOP LOSS - jak bronić depozyt
Dokładnie o to chodzi w tym temacie.Poprosiłbym Ciebie o wymienienie jego,a jak ktoś wie o następnych to też proszę wymieniać.kupidyn pisze:ja już jakiś czas pykam u brokera, z dostępem do światowego rynku finansowego co prawda tylko przez NYSE Eurex, ale i z tego jestem zadowolony.
Przy podpisaniu umowy dostajesz pismo z oświadczeniem, że broker nie gra przeciwko klientowi i styka (to standard u nich, nie trzeba o niego samemu prosić).
Hej
Pozdrawiam i dziękuję za zrozumienie tematu.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
hmmm, nie wiem czy mogę zdradzić ich nazwę ale i tak szacun dla nich za to co robią !!!!!!!
Musze przyznac ze ciekawy taki zapis , bo jak sie poczyta dokladnie regulamin niejednego z krwi i kosci ece-ena , stp ndd to wlosy deba staja co oni moga (wszystko )
Norman pisze:Musze przyznac ze ciekawy taki zapis , bo jak sie poczyta dokladnie regulamin niejednego z krwi i kosci ece-ena , stp ndd to wlosy deba staja co oni moga (wszystko )
Norman ,to prawda,my jednam nie piszemy o ECN lecz o rynku regulowanym.
Kupidyn,oczywiście Szacun dla nich., wyślij mi nazwę na priv,a jak będziesz mógł ujawnić ich nazwę to napiszesz na forum.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
- jamesfisher
- Pasjonat
ZZ, nazwa pewnie jest tajna
Co to by było jakby podawać je na forum