Jeżeli chodzi o Polskę to mogę polecić wszystkie banki i BM na rynku regulowanym.// powtarzam,piszę o rynku regulowanym///Cyb pisze:A których brokerów sam sprawdziłeś ? Poproszę o listę. Po co ktoś ma dublować wysiłek.
W bezpośredni lub pośredni sposób mam sprawdzony Bank Morgan Stanley, UBS i Deutsche Bank // lecz w tym przypadku piszę i mogę polecić TYLKO ich oddziały w USA ///np. UBS ma non stop do dyspozycji klientów 1 200 dilerów i maklerów o bardzo wysokich kompetencjach ,Bank of America, ze słyszenia Interactivebrokers ponieważ jak u niektórych brokerów były poślizgi po 5 pip, w IB były 0.5
To na razie tyle wiem.
Pozdrawiam.
PS. Pion inwestycyjny w Barclays Bank,słyszałem dobre opinie,coś mam więcej się dowiedzieć to wrzucę.
warto też sprawdzić
http://www.e-forex.net/news/e-FX+News/1 ... cts+LavaFX
Marex FX ,ponieważ słyszałem że łączą za pomocą instrumentów finansowych płynność z FX oraz z rynków regulowanych FX np. NYSE,CME // w sumie genialna sprawa..//,a wiem na 1000% że takie instrumenty finansowe są na świecie dostępne...// Karol, też o nich wie,może jak wie coś więcej to wrzuci w tym temacie///
Cyb,jeżeli którykolwiek bank w Polsce to zaproponuje to ziści się moja walka /// będzie to o co mi cały czas chodzi// i będziecie mieć ze mną spokój.Przyrzekam że jeżeli chociaż jeden bank w Polsce to wprowadzi to więcej się nie będę odzywał....