Nie mam wątpliwości że spadnie w tym tygodniu o jakieś 150-300 pipsów do 104.95 gdzie jest poważne wsparcie.
ps. średnie szeptają... => układ średnich na tej parze IDENTYCZNY jak 26 grudnia 2007.

Fenix nie straszfenix777 pisze:Tak był pewien moment odetchnienia, a teraz centralnie spadamy w dół... .
Nie mam wątpliwości że spadnie w tym tygodniu o jakieś 150-300 pipsów do 104.95 gdzie jest poważne wsparcie.
ps. średnie szeptają... => układ średnich na tej parze IDENTYCZNY jak 26 grudnia 2007.
majek mam nadzieję że nie przestraszyłem Cię za bardzomajek pisze:Fenix nie straszfenix777 pisze:Tak był pewien moment odetchnienia, a teraz centralnie spadamy w dół... .
ps. średnie szeptają... => układ średnich na tej parze IDENTYCZNY jak 26 grudnia 2007., technika wiele razy już wskazywała ostatnio kierunki i nagle fundamenty odwracały wszystko do góry nogami, pozostaje obserwować sytuacje na giełdach , jeśli te wzrosty od stycznia to było zwykłe odreagowanie gigantycznych spadków a teraz rozpoczął się powrót to i na U/J zawitamy do 100-101 , natomiast ja pozostaje w wierze we wzrosty na giełdach a co za tym oczywiście na naszej parce.