kasy starczy dla wszystkich, jakby co to są zamrożone w bankach centralnych, a tak to będą w firmach i gospodarce
w poniedziałek jadę na wódkę do CiebieBOCZEK pisze:co jest q....?
pr7emo pisze:edziu raczej wraca do klimatów 1,30 , wczorajszy odczyt GB robi mocny support walucie Euro, wymiana handlowa też chyba nie powoduje szkód pomiędzy usa i europą przy tych okolicach kursu.
ja tam nie narzekam dzis liczlem na 12890 i S zamkniete L bralko mi 2 pipsow stalem na 12880,5 haha ale pozniej dobralem wyzej teraz myslegdzie zamknac bo denka nie uklapali na edku pod jakis ruch juz na 13200pr7emo pisze:ciekawe jaki procent traderów dzisiaj zarobi
kasy starczy dla wszystkich, jakby co to są zamrożone w bankach centralnych, a tak to będą w firmach i gospodarce
ja tam nie wierze w świętego mikołaja, olimpiade i że dwa dni wolnego powodują spadek produkcji o 5%, 1% wzrostu PKB w GB może powodować że bedą chcieli utrzymać ten poziom w kolejnych miesiącach bo to implikuje motywację do szukania ścieżek wzrostu, np. inwestycje, wzrost płac, ale ja często się mylę w takich ocenach.Nowy123 pisze:pr7emo pisze:edziu raczej wraca do klimatów 1,30 , wczorajszy odczyt GB robi mocny support walucie Euro, wymiana handlowa też chyba nie powoduje szkód pomiędzy usa i europą przy tych okolicach kursu.
UK olipiada podkrecila PKB zobacyzmy nastepny odczyt
dla jednego wysoko dla drugiego niskopr7emo pisze:usdpln wysoko, ale mnie ręka swędzi
na edku test szyineonisan pisze:EUR/JPY - retest RGR czy jeszcze dokończenie ramienia na H4 ?