stawiam,amoze to moje zdanie zyczeniowe,ze retest i dalej w dolneonisan pisze:EUR/JPY - retest RGR czy jeszcze dokończenie ramienia na H4 ?
DayTrading: Piątek 26.10.2012
Re: DayTrading: Piątek 26.10.2012
pr7emo pisze:ja tam nie wierze w świętego mikołaja, olimpiade i że dwa dni wolnego powodują spadek produkcji o 5%, 1% wzrostu PKB w GB może powodować że bedą chcieli utrzymać ten poziom w kolejnych miesiącach bo to implikuje motywację do szukania ścieżek wzrostu, np. inwestycje, wzrost płac, ale ja często się mylę w takich ocenach.Nowy123 pisze:pr7emo pisze:edziu raczej wraca do klimatów 1,30 , wczorajszy odczyt GB robi mocny support walucie Euro, wymiana handlowa też chyba nie powoduje szkód pomiędzy usa i europą przy tych okolicach kursu.
UK olipiada podkrecila PKB zobacyzmy nastepny odczyt
Utrzymac to sobie moga jak w UE dalej taka padaka

- klimokrates
- Pasjonat
o matko znowu RGR gdzie ? jaki interwał ? nie chciał bym przegapić.TGV pisze:na edku test szyineonisan pisze:EUR/JPY - retest RGR czy jeszcze dokończenie ramienia na H4 ?
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
potencjalny RGR 
ten forex to jest zajebiście nie konsekwentny, ostanio słabe dane z niemców, edek up, wczoraj dobre dane z usa edek dół, dziś dobre dane o pkb (no bo jakie jak bezrobocie spada) edek góra....
tragikomedia

ten forex to jest zajebiście nie konsekwentny, ostanio słabe dane z niemców, edek up, wczoraj dobre dane z usa edek dół, dziś dobre dane o pkb (no bo jakie jak bezrobocie spada) edek góra....

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 26 paź 2012, 15:08 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
BOCZEK pisze:jakoś nie przemawia do mnie to L....
Panie z warzywniaka, pokaże Pan jak wygląda ten trend z H4, jak zobaczę to zdecyduję się czy kupić
TGV ta szyja to gdzie? na jakim TFie?
chyba ślepy się robię....
a tak btw (stooq)
http://i.imgur.com/bvn4p.png
na h1 i h4klimokrates pisze:o matko znowu RGR gdzie ? jaki interwał ? nie chciał bym przegapić.TGV pisze:na edku test szyineonisan pisze:EUR/JPY - retest RGR czy jeszcze dokończenie ramienia na H4 ?
teraz wszystkie majors gospodarki drukują na potęge, i jakoś inflacji nie widać, zresztą na zachodzie zawsze zarabiali więcej i odkładali do banku nadmiar, to wiedza bardziej modern w ratio z bookami naszej RPPNowy123 pisze:Utrzymac to sobie moga jak w UE dalej taka padakanadrukowali funta tez sporo ja kdla mnie prwade powie nastepny odczyt jak i rewizja w USA PKB ale to juz po wyborach
-
- Stały bywalec
mini spadajaca gwiazda na edku
LT m15
polbanda, Twoje h4 to dla mnie D1, z tym ze na d1 jak by konsola
polbanda, Twoje h4 to dla mnie D1, z tym ze na d1 jak by konsola
Ostatnio zmieniony 26 paź 2012, 15:20 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
BOCZEK pisze:LT m15
denka jeszcze nie uklepali po tych wahaniach pod pkb jeszcze powinni cofnac ale sp500 beda teraz jechac pewnie