DayTrading: Czwartek 25.10.2012
Re: DayTrading: Czwartek 25.10.2012
KIWI 2 00 dane i 23 :45 mozna poczekac
bo p otych wzrostach roznie moze byc jak dane beda slabe to korekta piekna sie syzkuje a sa na oporach

kto sie nie złapał ten gapa, a jak pójdzie do końca tygodnia pod 1,3 to wypije litr wódki duszkiem!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- klimokrates
- Pasjonat
To nie jest gwiazda poranna jak już to młot ale potwierdzeniem powinny być transakcje powyżej korpusu. Ja to traktuje bardziej jako odbicie od górnego ograniczenia kanału.zastapmnie pisze:Ja się dzisiaj właśnie sugeruje D1 - czyli naiwnie liczę na to, że zrobią gwiazdę poranną.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
BOCZEK pisze:kto sie nie złapał ten gapa, a jak pójdzie do końca tygodnia pod 1,3 to wypije litr wódki duszkiem!
dane o zamowieniach historyczne z wrzesnia z bezrobocia rewizja na 392 tys gorzej
- richard.cali
- Pasjonat
Generalnie, nie czytałem zbyt wielu wpisów, ale nie można dać zwieźć się znachorom i wróżką, E-lka na E/U jest ewidentna... 

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

A może wróżkom i znachorą ? Dolar się umocnił jak nie zauważyłeśrichard.cali pisze:Generalnie, nie czytałem zbyt wielu wpisów, ale nie można dać zwieźć się znachorom i wróżką, E-lka na E/U jest ewidentna...

Miłego picia, bo zdaje się że już jest poniżej.BOCZEK pisze:kto sie nie złapał ten gapa, a jak pójdzie do końca tygodnia pod 1,3 to wypije litr wódki duszkiem!
m30 eurusd
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
Mpapiez, miał na myśli nad
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
uważaj... to może być śmiertelneBOCZEK pisze: ....a jak pójdzie do końca tygodnia pod 1,3 to wypije litr wódki duszkiem!

a Edward w góre... trzymamć Lki , niebać sie

pozdro!
A no to jak miałeś na myśli nad, to pije z tobą ^^... jeżeli jakimś cudem wyjdzie.BOCZEK pisze:Mpapiez, miał na myśli nad