DayTrading: Czwartek 25.10.2012
Re: DayTrading: Czwartek 25.10.2012
z tym fiscal clifem to już zapewne mają kilka rozwiązań, jakoś nie umię uwierzyć w to że pozostawią tą kwestie na pastwe losu i niech sie dzieje co chce, jak dla nich kryzys się skończył, banki up, budowlanka hossa, więc nie bedą narazie ściągać plasterka z gojącej się rany, to by było kamikaze hehe. Na moje oko bardziej im się opłaca problem zadlużenia odsunąć do przodu o co najmniej 12 miesięcy, a w nadchodzącym roku bardziej skoncentrować się na stabilizacji wzrostu.
tak ale znowu limit dlugu wchodzi w gre i znowu czy go powiekszycpr7emo pisze:z tym fiscal clifem to już zapewne mają kilka rozwiązań, jakoś nie umię uwierzyć w to że pozostawią tą kwestie na pastwe losu i niech sie dzieje co chce, jak dla nich kryzys się skończył, banki up, budowlanka hossa, więc nie bedą narazie ściągać plasterka z gojącej się rany, to by było kamikaze hehe. Na moje oko bardziej im się opłaca problem zadlużenia odsunąć do przodu o co najmniej 12 miesięcy, a w nadchodzącym roku bardziej skoncentrować się na stabilizacji wzrostu.

-- Dodano: czw 25-10-2012, 16:49 --
Edziu idzie testowac linie trendu na d1 ? okolice 12900 i tutaj decyzja

Chodzą plotki o obniżce ratingu dla Stanów przez Fitcha.
spekulujesz, czy linka podasz?core pisze:Chodzą plotki o obniżce ratingu dla Stanów przez Fitcha.
Jak nie zauważyłeś to akurat to było delikatne i celowe zwrócenie na orta walniętego przez Richarda. Jedno napisał dobrze, a drugie źle.klimokrates pisze:Ale się zagalopował, znachorom to celownik liczby mnogiej. "Znachorą"Mpapiez pisze:A może wróżkom i znachorą ? Dolar się umocnił jak nie zauważyłeśrichard.cali pisze:Generalnie, nie czytałem zbyt wielu wpisów, ale nie można dać zwieźć się znachorom i wróżką, E-lka na E/U jest ewidentna....
@RichardCali
Może i nie jestem nic warty, ale jak nie zauważyłeś, to właśnie ci zwróciłem uwagę na to, że dolar się umocnił i trochę głupie było stwierdzenie że po takich danych euro wystrzeli w górę.
Ale ty i tak uważasz że jedyne mnie interesowało to twój błąd ort.
Co do wzrostów. Teraz myślę że może być mała korekta. Cena doszła w okolice "50".
Cena doszła do wsparcia, bandy poprzedniej linii spadkowej, RSI mamy nisko i na m15 pojawił się młotek. Z tym że nie potwierdzony.
Żeby nie było - to nie jest żadna rekomendacja.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- wesoly mis
- Gaduła
EUR/JPY
Ciekawy moment. Wchodzą na wsparcie. Jak przejdą 103.5 zrobi się nieciekawie i możliwe że zapomnę o 105.
Ciekawy moment. Wchodzą na wsparcie. Jak przejdą 103.5 zrobi się nieciekawie i możliwe że zapomnę o 105.
eurusd h1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
http://forex-nawigator.biz/forum/pogadu ... ml#p522522greg811 pisze:spekulujesz, czy linka podasz?
http://forex-nawigator.biz/forum/pogadu ... ml#p522528
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
ropka na niskich poziomach nie widzianych od początku lipca, ahmed z Iranu już pewnie zamyka szyby wydobywcze
jak to jest że ropa potrafi stanieć o 15% a paliwo na stacjach o 15 gr
jak to jest że ropa potrafi stanieć o 15% a paliwo na stacjach o 15 gr