marker74 pisze:w tvn cnbsc Nowak powiedzial że jezeli zamkniemy sie dzis ponizej 1,30-1,3010 nie ma szansy na wzrosty w tym tyg a raczej nizej 1,28 eurusd. Wczroaj o tym samym mówił Rogalski
dokladnie......................
marker74 pisze:w tvn cnbsc Nowak powiedzial że jezeli zamkniemy sie dzis ponizej 1,30-1,3010 nie ma szansy na wzrosty w tym tyg a raczej nizej 1,28 eurusd. Wczroaj o tym samym mówił Rogalski
cały ten edek śmierdzi mi teraz jedną wielką interwencją, drukują kiedy i ile chcą....prawei jak ojro/chfmenago pisze:.....,gdyz jankesi drukuja kase....
czyżby też widział ten kanał?marker74 pisze:w tvn cnbsc Nowak powiedzial że jezeli zamkniemy sie dzis ponizej 1,30-1,3010 nie ma szansy na wzrosty w tym tyg a raczej nizej 1,28 eurusd....
wczoraj Rogalski to umoczył bo koło 11 tej mówił, że będą spadki do 1,2940-65, były wzrosty i popołudniu to już nawet komentarza na temat EurUsd nie dał, bo Eurousd nie zeszło poniżej 1.3040marker74 pisze:w tvn cnbsc Nowak powiedzial że jezeli zamkniemy sie dzis ponizej 1,30-1,3010 nie ma szansy na wzrosty w tym tyg a raczej nizej 1,28 eurusd. Wczroaj o tym samym mówił Rogalski
klimokrates, a mógłbym Cię prosić abyś narysował to wsparcie o którym mówiłeś rano? Dlaczego akurat dokładny poziom 1,2984? Bo jednak nie wróciło. Bo wydaje mi się, że trzeba by było na H4 wyznaczyć nie dokładny co do pipsa poziom tylko obszar wsparcia.klimokrates pisze:wczoraj Rogalski to umoczył bo koło 11 tej mówił, że będą spadki do 1,2940-65, były wzrosty i popołudniu to już nawet komentarza na temat EurUsd nie dał, bo Eurousd nie zeszło poniżej 1.3040marker74 pisze:w tvn cnbsc Nowak powiedzial że jezeli zamkniemy sie dzis ponizej 1,30-1,3010 nie ma szansy na wzrosty w tym tyg a raczej nizej 1,28 eurusd. Wczroaj o tym samym mówił Rogalski
Wsparcie zostanie pokonane, dopiero po zamknięciu świecy (u mnie świeca H4 zamyka się o 18 tej) pod tą linią można mówić, że poziom został pokonany. Aha i jedna świeca świecznika nie czyniNyxa pisze:
klimokrates, a mógłbym Cię prosić abyś narysował to wsparcie o którym mówiłeś rano? Dlaczego akurat dokładny poziom 1,2984? Bo jednak nie wróciło. Bo wydaje mi się, że trzeba by było na H4 wyznaczyć nie dokładny co do pipsa poziom tylko obszar wsparcia.
menago pisze:mysle,ze wsparcie 3050/40zostanie obronione,gdyz na d1 wskaznik wkoncu dochodzi do wyprzedania rynku,i ,,,,,??????????????
ciekawe co bedzie???
klimokrates pisze:Wsparcie zostanie pokonane, dopiero po zamknięciu świecy (u mnie świeca H4 zamyka się o 18 tej) pod tą linią można mówić, że poziom został pokonany. Aha i jedna świeca świecznika nie czyniNyxa pisze:
klimokrates, a mógłbym Cię prosić abyś narysował to wsparcie o którym mówiłeś rano? Dlaczego akurat dokładny poziom 1,2984? Bo jednak nie wróciło. Bo wydaje mi się, że trzeba by było na H4 wyznaczyć nie dokładny co do pipsa poziom tylko obszar wsparcia.
P.S. Linie wsparcia i oporu wyznaczam na liniowym wykresie, nie po knotach.