SL 10, TP 30
20 * TP - 20 * SL = 400 pips * 1 lot = ~12 000 zł brutto
Czy na to faktycznie potrzeba 30 000 zł depo?
Zacznij zarabiac na FX
Re: Zacznij zarabiac na FX
brother zdaje sobie sprawe z tego co napisales, dlatego nim zaczne dzialalnosc bede prezentowal moje wyniki, wg mnie najsensowniejszym rozwiazaniem bedzie to konto z dostepem do niego poprzez haslo inwestora, chyba ze ktos wymysli cos lepszego?
stforex zgadza sie wystarczy zapewne mniej niz 30 000 kwestia potrzeb i spokoju inaczej sie reaguje na strate 3% a inczaczej gdy tracimy 0,5%
stforex zgadza sie wystarczy zapewne mniej niz 30 000 kwestia potrzeb i spokoju inaczej sie reaguje na strate 3% a inczaczej gdy tracimy 0,5%
xpep pisze:brother zdaje sobie sprawe z tego co napisales, dlatego nim zaczne dzialalnosc bede prezentowal moje wyniki, wg mnie najsensowniejszym rozwiazaniem bedzie to konto z dostepem do niego poprzez haslo inwestora, chyba ze ktos wymysli cos lepszego?
Konto z dostępem na hasło inwestora to najbardziej uczciwa opcja. Dodatkowo myfxbook żeby był prosty wgląd.
Mam nadzieję, że nie spalisz się po podłączeniu bo będziesz miał dodatkowe obciążenie, które raczej nie pomoże.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Akurat tu nie ma takiej możliwości, Xpep pisze, że ma mechaniczny system, którym zarabia od kilku lat. Jeśli ktoś systematycznie i świadomie zarabia to nie ma mowy o presji od tego jest MM i zasady, warunki wejścia i wyjścia.Akhh pisze:xpep pisze:
Mam nadzieję, że nie spalisz się po podłączeniu bo będziesz miał dodatkowe obciążenie, które raczej nie pomoże.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Ja jeszcze zapytam ponownie tylko o podstawowe parametry strategii ? Znając je łatwiej będzie porównywać wynik z utworzonego konta na MT4 do tych opisywanych przez Ciebie.
Czyli czy to co opisujesz zgadza się z tym co prezentujesz na koncie. Wtedy byłby pełen profesjonalizm.
Czyli czy to co opisujesz zgadza się z tym co prezentujesz na koncie. Wtedy byłby pełen profesjonalizm.
fx-forum
xpep ci co zarabiają nie oferują czegos takiego,bo wiedzą,ze to bez sensu......jak przejdziesz pewną barierę ,depozyt rośnie szybciej niż sie tego spodziewasz-widocznie jeszcze nie byłeś na tym etapie-polecam.pzdr
temat zamilkl..?
a tak ciekawie zapowiadalo sie
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
MkubuxK o jakie parametry konkretnie Ci chodzi?
podstawowe zalozenie min tp = 3*sl i przy skutecznosci 50% i jest git, a czesto osiagam wieksza skutecznosc dodatkowo piramidowanie (oczywisce zyskow), do tego max 3% ryzyka na pozycje i to caly MM
Mr.T wiem co masz na mysli, mimo iz nie wiem o jakiej barierze mowisz i jak szybko rosnie Twoj depozyt. W kazdym bardz razie odnosnie sensu to kazdy musi znalesc swoj sens. Ja obecnie postanowilem cos zmienic w swoim zyciu, zawsze chcialem prowadzic biznes byc w pelni niezalezny (o ile to mozliwe). Miedzy innymi dlatego kilka lat temu zainteresowalem sie spekulacja. A wiadmo najlepiej dzialac w branzy ktora sie zna najlepiej i ma sie najwieksza wiedze. W moim wypadku FX i w mniejszym znacznie stopniu IT. Dlatego postanowilem zajac sie szkoleniami. Moze mi sie to kiedys odmieni, narazie mysle ze to dobry kierunek.
Oczywiscie nim moja dzialalnosc sie rozpocznie na dobre, zaprezentuje w rzetelny sposob moje umiejetnosci, czy tez raczej skutecznosc mojego systemu.
Kolejnym aspektem ktory planuje takze zweryfikowac to umiejetnosc przekazywania wiedzy, jeszcze nie wiem jak to zrobie, ale prawdopodobnie beda jakies testowe osoby
wychodze jednak z zalozenia ze jak cos robic to pozadnie dlatego nie spiesze sie, dodatkowo musze jeszcze kilka spraw zakonczyc nim rozpoczne dzialalnosc.
podstawowe zalozenie min tp = 3*sl i przy skutecznosci 50% i jest git, a czesto osiagam wieksza skutecznosc dodatkowo piramidowanie (oczywisce zyskow), do tego max 3% ryzyka na pozycje i to caly MM
Mr.T wiem co masz na mysli, mimo iz nie wiem o jakiej barierze mowisz i jak szybko rosnie Twoj depozyt. W kazdym bardz razie odnosnie sensu to kazdy musi znalesc swoj sens. Ja obecnie postanowilem cos zmienic w swoim zyciu, zawsze chcialem prowadzic biznes byc w pelni niezalezny (o ile to mozliwe). Miedzy innymi dlatego kilka lat temu zainteresowalem sie spekulacja. A wiadmo najlepiej dzialac w branzy ktora sie zna najlepiej i ma sie najwieksza wiedze. W moim wypadku FX i w mniejszym znacznie stopniu IT. Dlatego postanowilem zajac sie szkoleniami. Moze mi sie to kiedys odmieni, narazie mysle ze to dobry kierunek.
Oczywiscie nim moja dzialalnosc sie rozpocznie na dobre, zaprezentuje w rzetelny sposob moje umiejetnosci, czy tez raczej skutecznosc mojego systemu.
Kolejnym aspektem ktory planuje takze zweryfikowac to umiejetnosc przekazywania wiedzy, jeszcze nie wiem jak to zrobie, ale prawdopodobnie beda jakies testowe osoby

spokojnie temat wciaz aktualnyandy11 pisze:temat zamilkl..?

skoro system jest nieuznaniowy i mechaniczny nie masz obawy że kursant po poznaniu jego tajników nie zechce sprzedawać założeń np 50% taniej ?
Z normalnymi szkoleniami jest o tyle łatwo że uczą systemów uznaniowych czego tak łatwo już się nie powieli i nie odsprzeda dalej, w twoim przypadku sytuacja jest zupełnie inna
Z normalnymi szkoleniami jest o tyle łatwo że uczą systemów uznaniowych czego tak łatwo już się nie powieli i nie odsprzeda dalej, w twoim przypadku sytuacja jest zupełnie inna
Ink dobre pytanie wlasciwie to nie pomyslalem w ten sposob. Zawsze chyba lepiej isc do mistrza? a moze powinienem wprowadzic elementy uznaniowosci? moze mi sie nie oplaca szkolic tak jak napisal Mr T.
Przyznam ze zasialiscie panowie ziarno watpliwosci w moim umysle.
Przyznam ze zasialiscie panowie ziarno watpliwosci w moim umysle.