DayTrading 12-14.10.2012
Re: DayTrading 12-14.10.2012
A opcje na dzisiaj?
Chyba niemiaszek nie podał, ktoś zna?
Chyba niemiaszek nie podał, ktoś zna?
EURAUD się rusza, H1 oRGR
moim zdaniem na usd pln na w1 h4 i h1 jest S
a co do edka, patrz w1
wczoraj była podana opcja na dziś na 295
a donald z czego chce te inwestycje finansować? może przez pożyczki z tych banków co mają upaść, sprytny plan, weźmie kredyt, bank upadnie, a spłacać nie trzeba

a co do edka, patrz w1
a donald z czego chce te inwestycje finansować? może przez pożyczki z tych banków co mają upaść, sprytny plan, weźmie kredyt, bank upadnie, a spłacać nie trzeba

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Ma powstać fundusz w oparciu o udziały w spółkach skarbu państwa, taki polski ESM.BOCZEK pisze:moim zdaniem na usd pln na w1 h4 i h1 jest S
a co do edka, patrz w1
a donald z czego chce te inwestycje finansować? może przez pożyczki z tych banków co mają upaść, sprytny plan, weźmie kredyt, bank upadnie, a spłacać nie trzeba![]()
-
- Stały bywalec
BOCZEK pisze:moim zdaniem na usd pln na w1 h4 i h1 jest S
a co do edka, patrz w1
a donald z czego chce te inwestycje finansować? może przez pożyczki z tych banków co mają upaść, sprytny plan, weźmie kredyt, bank upadnie, a spłacać nie trzeba![]()
Boczus bardzo dobre wejscie widze ze na tym samym poziomie co moje - ino ze moje tp jest o wiele wyzej jjjjj
masz na plus zabierz - zawsze mozesz sie wpiac na nowo
BOCZEK pisze:kredyt, bank upadnie, a spłacać nie trzeba![]()
To tak nie działa. Wierzytelności w przypadku upadku są sprzedawane.
wiem wiem, taki tylko dzołk to był
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
cisna edka w dół
PrzykładEsco pisze:BOCZEK pisze:kredyt, bank upadnie, a spłacać nie trzeba![]()
To tak nie działa. Wierzytelności w przypadku upadku są sprzedawane.
MALMA

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Jedna rzecz, która mnie zastanawia... Od kilku dni.
To, że Cena nie zatrzymuje się na 1.618 z korektą [- nie zawsze realizowane TP.]
Coraz częściej 2.000 (200%)
Można już wchodzić moim zdaniem... będzie na to trochę czasu (kilka świeczek może jeszcze)
To, że Cena nie zatrzymuje się na 1.618 z korektą [- nie zawsze realizowane TP.]
Coraz częściej 2.000 (200%)
Można już wchodzić moim zdaniem... będzie na to trochę czasu (kilka świeczek może jeszcze)
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴