6 pisalem Ci na priv bo nie chcialem zasmiecac wątku ale chyba nie czytasz wiadomościNowy500 pisze:jakiego masz adx?? 14? chyba ze to tajemnica jakas.klimokrates pisze:Boczek inaczej ta kreska na H4, na H1 mamy teraz opór, ADX nie słabnie, stoch nadal nie przecięty, czekać z tym S !BOCZEK pisze:master3333, duś przycisk!
SP500 & NSDQ
DayTrading 11.10.2012
- klimokrates
- Pasjonat

Re: DayTrading 11.10.2012
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
-
daniel1704
- Stały bywalec

Wg mojej analizy zaliczyliśmy podwójne dno na h1 i nie zasadna wydaje się korekta do minimów 1,2820.
Do do linii trendu zależny dla jakiego interwału rozparzasz sprawę i jak ryzujesz kanały. Jak bedzie mi sie chciało to następnym razem pozamieszczam rysunki,a na razie czekamy na korektę...
ps. co się dzieje z ryśkiem?
Do do linii trendu zależny dla jakiego interwału rozparzasz sprawę i jak ryzujesz kanały. Jak bedzie mi sie chciało to następnym razem pozamieszczam rysunki,a na razie czekamy na korektę...
ps. co się dzieje z ryśkiem?
Nie sztuką jest zyskać +300 pip-s w ciągu dnia
Sztuką jest utrzymać +300 pip-s w ciągu roku..
Sztuką jest utrzymać +300 pip-s w ciągu roku..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
-
Mpapiez
Mogę się mylić, ale raczej wątpię żeby dziś jakiś jeszcze spike miał być. Chyba że ta aukcja obligacji o 19:00 coś zmieni.
Patrząc na obecną sytuację i na sytuację pary najbardziej przeciwstawnej (usd/chf) moim zdaniem raczej będzie korekta do poziomu 1.2880 przed ewentualnymi dalszymi wzrostami.
G
Patrząc na obecną sytuację i na sytuację pary najbardziej przeciwstawnej (usd/chf) moim zdaniem raczej będzie korekta do poziomu 1.2880 przed ewentualnymi dalszymi wzrostami.
G
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a korelacja z SP500 i edkiem jeszcze nie taka w gore reaguje poprawnie ale cos ostatnio jak SP500 spada edziu nie reaguje za bardzo 
super mega wąska konsola, i mega zajebiste wyjscie z niej pewnie bedzie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
a w ktorą stronę??BOCZEK pisze:super mega wąska konsola, i mega zajebiste wyjscie z niej pewnie bedzie
moze impulse mbedzie Hiszpanie jak sie zwróci o pomocBOCZEK pisze:super mega wąska konsola, i mega zajebiste wyjscie z niej pewnie bedzie
- zastapmnie
- Pasjonat

dzisiaj mi pasuje - ze względu na stoch na daily - by edziu skończył dzień (czyli 2:00 naszego czasu) tak jakoś w okolicy obecnego poziomu, będzie wtedy ładna gwiazda poranna;
mogą oczywiście walnąć ze 30 pipsów wiecej, a niewykluczone,że wpierw walną korektę do 12900-12920, ale przed drugą powinny do góry...
takie me wąsko-śladowe przemyślenia
mogą oczywiście walnąć ze 30 pipsów wiecej, a niewykluczone,że wpierw walną korektę do 12900-12920, ale przed drugą powinny do góry...
takie me wąsko-śladowe przemyślenia
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
najlepsze to to , ze sami zainteresowani nie sa zainstersowani pomocaNowy123 pisze:moze impulse mbedzie Hiszpanie jak sie zwróci o pomocBOCZEK pisze:super mega wąska konsola, i mega zajebiste wyjscie z niej pewnie bedzie
a tak na marginesie to cos dzisiaj tutaj czuje zolte lapki na tych wzrostach i jak sie da do sie da
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek