DayTrading 11.10.2012
Re: DayTrading 11.10.2012
kamasoni, masa się kończy.... dziś hazard, albo wszytko albo nic!
na rys widać zniesienie fibo 23 (niebieskie) spadków z 305, tam jest cel? pierwszy cel?
białe 23 to jest fibo wzrostów z dołka 205, przebicie białego nie będzie wróżyło spadków
na rys widać zniesienie fibo 23 (niebieskie) spadków z 305, tam jest cel? pierwszy cel?
białe 23 to jest fibo wzrostów z dołka 205, przebicie białego nie będzie wróżyło spadków
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 11 paź 2012, 10:31 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
L - chwilowe - TP i dalej S? to odbicie byłoby bez geometrii na wyższych TF więc nadal czekam na wykończenie dołków względem dolara (i jena) . Z których rzeczywiście możemy się odbić - jak z trampoliny.bikedoctor pisze:kabelek sie ruszył - wiec warto obserwowac i szukac miejsca pod elke
Wychodzi mi, na kablu okolice 1.590-.1.5921
Interwał 4h-dzienny - w tej chwili jeszcze kilkadziesiąt pips up?
Ostatnio zmieniony 11 paź 2012, 10:38 przez marekdt, łącznie zmieniany 1 raz.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
EUR to remain under selling pressure says Citi in the near-term as it remains unconvinced that Spanish officials will request aid soon
nie raz jak np USA wyciagnie Skosne podciagna a pozniej UE wycina w dolScorpiman pisze:klimokrates pisze:Warto spojrzeć na D1 EurUsd
azja codziennie wycina SL-y ameryki a później pakują L-ki na niskich poziomach ciekawe?

walczą duże banki między sobąNowy123 pisze:nie raz jak np USA wyciagnie Skosne podciagna a pozniej UE wycina w dolScorpiman pisze:klimokrates pisze:Warto spojrzeć na D1 EurUsd
azja codziennie wycina SL-y ameryki a później pakują L-ki na niskich poziomach ciekawe?nie ma regoly

Asia suffered a poor "Risk-On" sentiment as S&P downgraded Spain by two notches at the closing bell in NY

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ja tu czegoś nie kumam, hiszpania tonie, hamburgerowe dane dobre a edek jak by miał dałna
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
mrekdt już widzę dlaczego pisałeś o1.035 na kangurze...
-- Dodano: czw 11-10-2012, 10:40 --
-- Dodano: czw 11-10-2012, 10:40 --
popatrz szerzej...TGV pisze:
- klimokrates
- Pasjonat
AF nie działa ?BOCZEK pisze:ja tu czegoś nie kumam, hiszpania tonie, hamburgerowe dane dobre a edek jak by miał dałna
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła