Aby mieć bujne życie erotyczne musisz dużo zarabiać

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Re: Aby mieć bujne życie erotyczne musisz dużo zarabiać

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

Płoć pisze:rzuc konkretne 3-4 takowe opracowania.....
Jak ktoś chce znajdzie takowych dużo więcej. Ja ograniczę się tylko do jednej złotej myśli. Tak naprawdę prostytucja nikomu nie szkodzi. Może z wyjątkiem dziewczyn, które się tym zajmują, ale one podejmują świadomą decyzję, chcą dużo zarabiać, ponoszę z tego powodu różne konsekwencje.;) Pytanie tylko dlaczego ich zawód jest traktowany aż tak bardzo pejoratywnie przez większość społeczeństwa, choć przecież one nikomu nie szkodzą, wręcz przeciwnie, mają istotny wkład w rozwój społeczeństwa, często nawet w rozwój kultury i nauki. Być może dlatego, że większość ludzi jest tak naprawdę w głębi serca zła i niewdzięczna, a już na pewno nie potrafi docenić prawdziwego piękna?;)
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Płoć
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Płoć »

Nie ograniczaj się, tylko rzuć jakimiś konkretnymi przykłądami z renoowanych czasopism naukowych... . Ja takowych nigdy nie widziałem, a małem dostęp do najlepszych czasopism naukowych na świecie. No ale to trochę nie było z mojej dziedziny, więc może nie zauważyłem:) Chętnie bym się doedukował.

Ciekawe czy chociaż kiedyś przeczytałeś jakiekolwiek poważne naukowe opracowanie opublikowane w renomowanym czasopiśmie naukowym ze zrozumieniem na jakikolwiek temat.
Proszę Ciebie o egzamplifikowanie swoich tez. Wtedy będziemy mieli jakieś konkrety.

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Niby tylko Onet, ale jaki ciekawy artykuł, choć szczerze mówiąc jak dla mnie pozostawia pewien niesmak.:)

http://zdradzamy.blog.pl/zalety-podwojnego-zycia/
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Płoć
Gaduła
Gaduła

:) Chciałem tylko zauważyć, że to jest wpis na blogu. To nawet nie jest artykuł..., nie mówiąc już o opracowaniu..., o do naukowego charakteru to temu bardzo daleko. Pozwól, że powiem o jakiego typa czasopisma mi chodziło:
"ARCHIVES OF SEXUAL BEHAVIOR"
podajęlink ze spisem czasopism:
http://dydaktyka.polsl.pl/roz6/aszromek ... 202010.pdf

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Chłopie, zlituj się , przecież ten link do bloga nie był odpowiedzią na twoją tanią prowokację na temat naukowych artykułów. Jak kogoś temat interesuje, to sobie sam znajdzie, a jak kogoś nie interesuje to po co ja mam się wysilać?

Przecież to jakieś żarty. Niby czytasz takie mądre, naukowe artykuły, a nie jesteś w stanie pojąć że ja mam w dupie twoje pytania?

Płoć
Gaduła
Gaduła

Piszę artykuł do wspomnianego czasopisma, a Twoje zachowanie na forum jest istotną częścią mojego artykułu. Twoja osoba zainspirowała mnie do napisania tego artykułu..., i pilnie studiuję ten wątek;)

Lubię pisywać do różnych czasopism:) A mój artykuł uważam, że będzie niezwykle ciekawy.

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

No jak będzie o mnie to na pewno będzie ciekawy. A jak jeszcze dodasz coś o prostytutkach to już zdecydowanie będzie hit.:) Coś czuję, że chcesz dostać nagrodę Pulitzera.:)

Ale w jednym się zgodzę. Jeżeli artykuły naukowe poruszają temat czyjegoś zachowania na forum, które jest w 95% robieniem sobie jaj i pisaniem bzdur o dziwkach, to jak tak ambitnych prac naukowych nie czytam. Chyba nie wiem co to nauka.:) Ale jak już piszesz o mnie to nie będę taki, przeczytam. A może nawet skomentuję.:)

Awatar użytkownika
seba
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: seba »

http://www.odloty.pl/pl/kobiety.html
macie tu chlopaki fajna strone...znajdzcie swoje miasta i sie wyluzujcie w weekend :)
bez klotni na forum bedzie lepsza atmosfera :)
Ruch zwrotny skończy się dokładnie w miejscu ustawienia SL

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

seba pisze:http://www.odloty.pl/pl/kobiety.html
macie tu chlopaki fajna strone...znajdzcie swoje miasta i sie wyluzujcie w weekend :)
bez klotni na forum bedzie lepsza atmosfera :)
To nie jest dobra strona. Wszedłem na stronę mojego miasta, i o dziwo, nie ma ani jednej mojej koleżanki.:) Same jakieś pasztety, za darmo bym się nie umówił. Ale nie będę podawał dobrych adresów, bo to tak jak z artykułami. Osoby zainteresowane na pewno sobie poradzą.

Awatar użytkownika
Ciekawy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ciekawy »

jasonbourne pisze:Tak naprawdę prostytucja nikomu nie szkodzi. Może z wyjątkiem dziewczyn, które się tym zajmują, ale one podejmują świadomą decyzję, chcą dużo zarabiać, ponoszę z tego powodu różne konsekwencje.;)
masz bardzo płytkie spojrzenie na to zagadnienie bo potencjalnie szkodzi wielu innym osobom np. klientom(wbrew pozorom duża szansa zakażenia hiv, kiłą itp), żonom klientów(to samo bo jak wiesz choroby się przenoszą), dzieciom prostytutek bo z dzieciństwa wynoszą patologiczne spojrzenie na świat... poza tym bez wątpienia doprowadza to rozwoju różnych gałęzi działalności przestępczej np handlu narkotykami, haracze, przestępstwa przeciwko zdrowiu(tak tak bo oni się nie pierdzielą i jak lalka nie chce to dostanie po pysku i już chce, a jak koledzy chcą przejąć udział to też jest ostro) itp. I oczywiście możesz pisać, że nikomu nie szkodzi ale pamiętaj też kto płaci podatki... i na kogo idą? otóż jak pewnie sam się domyślasz cześć idzie na zapobieganie(trzymanie w pewnych ryzach) wyżej wymienionych panów nie pisząc już, że za inną część hospitalizuje się osoby z aids itp
jasonbourne pisze:Pytanie tylko dlaczego ich zawód jest traktowany aż tak bardzo pejoratywnie przez większość społeczeństwa, choć przecież one nikomu nie szkodzą, wręcz przeciwnie, mają istotny wkład w rozwój społeczeństwa, często nawet w rozwój kultury i nauki. Być może dlatego, że większość ludzi jest tak naprawdę w głębi serca zła i niewdzięczna, a już na pewno nie potrafi docenić prawdziwego piękna?;)
jasonbourne gdzie ta złota myśl? poza tym co wyżej napisałem złe traktowanie prostytucji wynika z norm społecznych (wierność itp), głupi kościół dokłada swoje 5 groszy i masz... ale czy to źle? wg mnie nie choć podobno "wolność tomku w swoim domku" byle ja nie musiałbym później płacić za takich desperatów z hiv... a muszę...

ps. tak w ogóle to dla mnie jako faceta uwłaczające by było gdybym zapłacił jakiejś kobiecie za seks... nie jestem w stanie zrozumieć jak można mieć aż taki problem w głowie aby nie potrafić w ciągu 2-5 godzin zaciągnąć normalnej obcej dziewczyny do łóżka, nie pisząc już o jakiejś koleżance(czas się drastycznie skraca). Dla mnie nie ma żadnej wartości dodanej w prostytutce bo: zapłacić muszę, pogadać mogę z kimś normalnym kto sobie radzi w życiu bez wprowadzania patologicznych wzorców, na seks jest chętnych wiele dziewczyn, ryzyko zakażenia przy dużym "obrocie" jest niewspółmiernie wyższe niż u JAKIEJKOLWIEK przypadkowej dziewczyny nie będącej prostytutką.

ODPOWIEDZ