Aby mieć bujne życie erotyczne musisz dużo zarabiać

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

zamiast się pytać o gumki zdradź mi sekret jak poderwać koleżankę z którą kiedyś się randkowało, a teraz ona ma frajera i się umówić nie chce ! tylko nie pisz ze rady nie da, bo największym problem jest to ze ona ma tego frajera...
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Janek Trader »

jasonbourne pisze:A takie pytanie z innej bajki, dość łatwe, jakich gum używacie? Przecież wiadomo, że dobre gumy to podstawa.Wink Są na rynku jakieś fajne wynalazki?
Na tą zimę założyłem bieżnikowane.....
:)
do dostawczaka, po 2 sezonach każda zimówka już jest mało przydatna jeżeli się dużo jeździ

Dodano po 10 minutach:
BOCZEK pisze:zamiast próbować przejechać ją bmw mógłby spróbować ochlapać ją gładzią Laughing, gdyby był dobry
może próbował, nie wiadomo czy to jego pierwsze podejście
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia

Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

BOCZEK pisze:tylko nie pisz ze rady nie da, bo największym problem jest to ze ona ma tego frajera...
Na wszystko jest sposób, tylko trzeba podejść sprytnie. Reszta na PW.:)
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Gdzie "studentki" są najtańsze?

http://facet.wp.pl/kat,70996,wid,142701 ... omosc.html
Profesor Jacek Kurzępa ze Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej we Wrocławiu, będący ekspertem od tego rodzaju patologicznych zachowań (również on wypowiadał się na temat niemodnych już "galerianek"), pokusił się o przygotowanie zestawienia najczęstszych kierunków, których studentki dorabiają w seks-biznesie. I tak, zdecydowanie na czele plasują się dziewczyny z kierunków humanistycznych, szczególnie z filologii (25 proc. całości), na wyróżnienie zasługuje także pedagogika (18 proc.). Przy czym, o ironio, większość z dziewczyn, które otrzymują od swoich sponsorów wynagrodzenie za seks, żywi przekonanie że nie są one prostytutkami, że są lepsze. "Nie jesteśmy k....mi", piszą...

Pozdro.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Dlaczego kobiety jęczą w trakcie seksu?

"Kopulacyjna wokaliza" to fachowe określenie tego fascynującego zjawiska, kiedy to podczas seksu twoja partnerka zamienia się nagle w Adele albo Janet Jackson. Ale dlaczego właściwie one to robią? Czy to jakiś szczwany mechanizm wypracowany przez matkę naturę, czy może coś bardziej skomplikowanego?

Cóż, badania naukowe nie pozostawiają w tej kwestii złudzeń - raport zamieszczony w "Archives of Sexual Behavior" dowodzi, że: 66 proc. pań "hałasuje" podczas stosunku, żeby przyśpieszyć orgazm partnera. 87 proc. robi to, żeby dodać mu pewności siebie, natomiast spora część pojękuje sobie albo "z nudów", albo z powodu zmęczenia czy bólu wywołanego długim czasem penetracji. I gdzie tu, pośród tych wyjęczanych kalkulacji, miejsce na romantyczne uniesienia?

http://facet.wp.pl/kat,1007823,wid,1433 ... omosc.html

Co ciekawe, seksuolodzy twierdzą, że kobiety - bezwiednie - wpadają we własne sidła, pozorując te wszystkie piski ekscytacji i okrzyki ekstazy. Patty Brisben zauważa, że "jeśli udajesz, że masz orgazm, sygnalizujesz partnerowi, że robi wszystko dobrze, podczas gdy wcale tak nie jest." Innymi słowy, panie, zamiast spożytkowania wokalizy w celach edukacyjnych (coś na kształt zabawy w "ciepło/zimno") używają ją, by maskować dyskomfort albo szybciej "odbębnić swój małżeński obowiązek".

Niestety, jak pokazują statystyki, nie są to przypadki odosobnione - gro kobiet postępuje właśnie w ten sposób, a potem żalą się swoim koleżankom, czy wypisują smutne komentarze pod artykułami, jak ten, że ich partnerzy są słabi w łóżku i nie potrafią ich zaspokoić. Cóż, każda kobieta jest inna i dostrojenie się w sferze seksu wymaga czasu i praktyki oraz, a może przede wszystkim, wsparcia ze strony partnera. A nie fałszywych "komplementów", które cementują złe praktyki. //

Tyle w temacie... :P

Pozdro.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

Szwajcarska modelka Xenia Tchoumitcheva, córka rosyjskich emigrantów, w 2006 roku została wybrana wicemiss Szwajcarii. Po ukończeniu studiów trafiła na letnie praktyki w londyńskim oddziale sławnego banku JP Morgan i choć zaoferowano jej pozostanie w banku, odmówiła i postanowiła spróbować swoich sił gdzie indziej.
Investment banking

In 2011, Xenia began a summer internship in JPMorgan's Investment Banking group. She has previously worked at Merrill Lynch and Duet Group
She graduated in 2010 after having achieved a 3-year Bachelor Degree in economics.[23][26] She speaks five languages (Italian, Russian, German, French and English).
Co na to powiesz jason?

Obrazek

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Esco pisze:Co na to powiesz jason?
Ale na co? Ciekawie byłoby jakby zrezygnowała z pracy GP Morgan żeby wykorzystać swój potencjał intelektualny w agencji towarzyskiej...;) Argumentując, że praca w AT daje jej dużo więcej radości, przyjemności i satysfakcji, co więcej, czuje że się rozwija, wręcz wzrasta wewnętrznie, i w ogóle może bardziej realizować siebie, swoje pasje, ambicje, zainteresowania. He,he, ma wreszcie możliwość pracować na stanowisku idealnie dopasowanym do swojej osobowości.;)

A tak? Jakaś lalka pracowała sobie w GP Morgan na wysokim stanowisku. To takie wielkie wydarzenie? Sam znam osobiście kilka bardzo pięknych kobiet na wysokich stanowiskach menedżerskich, ba, niektóre nawet chcą/chciały się ze mną umawiać.;) Polecam, generalnie dobre w łóżku.;) Nawet lepsze niż lekarki, choć te też są niezłe.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

jasonbourne pisze:Ciekawie byłoby jakby zrezygnowała z pracy GP Morgan
Moze po prostu musiala zrezygnowac bo nikt sie nie mogl skupic i stracili 2 mld ? :lol: :lol: :lol:
Polecam, generalnie dobre w łóżku. Nawet lepsze niż lekarki, choć te też są niezłe.
Dobre.. :lol: :lol: :lol:
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Tak jeszcze co do inteligencji kobiet.;)

Piszę z laską na portalu randkowym, fajna blondyna, duże cycki, ogólnie ma niezły potencjał... intelektualny.:) Coś tam piszemy bzdury, ja ją trochę podpuszczam, a lalka do mnie, no po prostu tekst stulecia:

"Nie jestem tempą blondynką"

Czyż one nie są zajebiste? :D Ale i tak się z nią umówię.:)

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

To ja zastąpię zbanowanego zz :lol:

http://film.onet.pl/wiadomosci/publikac ... omosc.html

Szanujmy prostytutki!
Mężczyzna i kobieta w burdelu? Dla wybitnego austriackiego dokumentalisty Michaela Glawoggera to intensywny skrót prawdziwej życiowej relacji dwojga ludzi, z całym rytuałem kuszenia, uwodzenia, pożądania i odpychania, dominacji i uległości, aktu seksualnego, konfliktów, a wreszcie wypalenia się i rozpadu związku. Poświęcony temu dokument "Chwała dziwkom" od 22 czerwca w naszych kinach.
Michael Glawogger: W tytule filmu nie ma żadnej ukrytej ironii. Kiedy zdecydowałem się nakręcić film o życiu kobiet w burdelach w Tajlandii, Bangladeszu i Meksyku, wiedziałem, że przede wszystkim muszę odrzucić wszystkie moje dotychczasowe wyobrażenia na ten temat, a więc także i to, że prostytutka nie zasługuje na szacunek, jest godna pogardy i budzi odrazę pomieszaną ze współczuciem jako ofiara przemocy i brutalizacji męskich zachowań. Każdemu, nawet jeśli nigdy w życiu w burdelu nie był, wydaje się, że coś wie na ten temat. Tymczasem ta wiedza jest powierzchowna, stereotypowa. Trzeba odrzucić swoje uprzedzenia i myślenie, by maksymalnie zbliżyć się do tych kobiet, otworzyć się na ich świat i przeżycia, zostawić daleko swój osąd i moralizowanie. To taka sama grupa zawodowa jak każda inna, choć ta profesja jest specyficzna. Prostytutki mają także swoją godność i zasady, których przestrzegają, cały kodeks postępowania z klientem. To nie jest oparte tylko na prostej zasadzie: kasa za seks.

ODPOWIEDZ