Idę odpocząć
DayTrading 10.10.2012
Re: DayTrading 10.10.2012
Włączył się boczniak
jestem bez pozycji,czekam, nie wiem gdzie to zmierza teraz... moim zdaniem dalej spadki. kreują się harmoniczne, więc pewnie coś z tego wyczarują...
Idę odpocząć
Idę odpocząć
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
21:45 Fisher przemawia FOMC
Wiemgreg811 pisze:dzisiaj cały dzień byczo byłoBOCZEK pisze:z jakiego na jaki? i na jakim teefiemarekdt pisze:Kanały regresji pokazują zmianę trendu ...
Szkoda tylko tej książki... intuicja podpowiedziała mi, żebym wychodził... i nie wyszedłem. Mimo przełamania kanału. Miło odbić od geometrii... I ślepota, że to już ta godzina i przy braku laku na książkę też zagrają...
Niemniej jednak - dzisiejszy wynik w pipsach. Jak za 1 tydzień.
Mam jeszcze podobny wykresik na EURJPY.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Quo Vadis? Już wiesz ?
acha... na skoczku wygląda na szczyt fali...
-- Dodano: śr 10-10-2012, 21:07 --
chyba jeszcze kilka średnich Sek znowu poszło..
marekdt a miałeś odpoczywać...
-- Dodano: śr 10-10-2012, 21:07 --
chyba jeszcze kilka średnich Sek znowu poszło..
marekdt a miałeś odpoczywać...
- zastapmnie
- Pasjonat

godzinówka skończyła się czymś na kształt nagrobka doji, h4 (które kończy się u mnie o 22) ma szansę wykreować spadającą gwiazdę, lub - przeciwnie - grubą białą beczułkę z dwoma ogonkami:)
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
dopiero przekroczenie 295 i utrzymanie się będzie sugerowało dalsze wzrosty, h1 i jak na chwilę obecną
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Spójrz co się na dziennym rysujezastapmnie pisze:godzinówka skończyła się czymś na kształt nagrobka doji, h4 (które kończy się u mnie o 22) ma szansę wykreować spadającą gwiazdę, lub - przeciwnie - grubą białą beczułkę z dwoma ogonkami:)
jeszcze sie dzienna nie zamklacore pisze:Spójrz co się na dziennym rysujezastapmnie pisze:godzinówka skończyła się czymś na kształt nagrobka doji, h4 (które kończy się u mnie o 22) ma szansę wykreować spadającą gwiazdę, lub - przeciwnie - grubą białą beczułkę z dwoma ogonkami:)
Jak sądzicie SP 500 przebije wsparcie?
higher low (w stosunku do tego tam jak tydz. temu odwiedziliśmy 2800)... zobaczymy czy wybronią..maniek74 pisze:jeszcze sie dzienna nie zamklacore pisze:Spójrz co się na dziennym rysujezastapmnie pisze:godzinówka skończyła się czymś na kształt nagrobka doji, h4 (które kończy się u mnie o 22) ma szansę wykreować spadającą gwiazdę, lub - przeciwnie - grubą białą beczułkę z dwoma ogonkami:)
Ostatnio zmieniony 10 paź 2012, 21:43 przez peter_r, łącznie zmieniany 1 raz.