Idę odpocząć

Wiemgreg811 pisze:dzisiaj cały dzień byczo byłoBOCZEK pisze:z jakiego na jaki? i na jakim teefiemarekdt pisze:Kanały regresji pokazują zmianę trendu ...
Spójrz co się na dziennym rysujezastapmnie pisze:godzinówka skończyła się czymś na kształt nagrobka doji, h4 (które kończy się u mnie o 22) ma szansę wykreować spadającą gwiazdę, lub - przeciwnie - grubą białą beczułkę z dwoma ogonkami:)
jeszcze sie dzienna nie zamklacore pisze:Spójrz co się na dziennym rysujezastapmnie pisze:godzinówka skończyła się czymś na kształt nagrobka doji, h4 (które kończy się u mnie o 22) ma szansę wykreować spadającą gwiazdę, lub - przeciwnie - grubą białą beczułkę z dwoma ogonkami:)
higher low (w stosunku do tego tam jak tydz. temu odwiedziliśmy 2800)... zobaczymy czy wybronią..maniek74 pisze:jeszcze sie dzienna nie zamklacore pisze:Spójrz co się na dziennym rysujezastapmnie pisze:godzinówka skończyła się czymś na kształt nagrobka doji, h4 (które kończy się u mnie o 22) ma szansę wykreować spadającą gwiazdę, lub - przeciwnie - grubą białą beczułkę z dwoma ogonkami:)