DayTrading 10.10.2012
- klimokrates
- Pasjonat
Re: DayTrading 10.10.2012
[/quote]
Bywały dni - kiedy kurs robił świece 200-300-400 pipsowe w 1-1,5 dnia.
Nie wykluczaj tego.
[/quote]
chodzi mi o to, że to nie jest niczym poparte, dla mnie to trochę zaklinanie wykresu nie sądzisz ? analiza życzeniowa.
Bywały dni - kiedy kurs robił świece 200-300-400 pipsowe w 1-1,5 dnia.
Nie wykluczaj tego.
[/quote]
chodzi mi o to, że to nie jest niczym poparte, dla mnie to trochę zaklinanie wykresu nie sądzisz ? analiza życzeniowa.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
Bywały dni - kiedy kurs robił świece 200-300-400 pipsowe w 1-1,5 dnia.klimokrates pisze:
Nie wykluczaj tego.
[/quote]
chodzi mi o to, że to nie jest niczym poparte, dla mnie to trochę zaklinanie wykresu nie sądzisz ? analiza życzeniowa.[/quote]
analiza życzeniowa to S-ki jak kurs edka rośnie od ponad 4 miesięcy
Wróćmy Panowie do rzeczywistości 
Czy nie wygląda Wam na odwrócenie na edku jakby na d1 wzrosty.

Czy nie wygląda Wam na odwrócenie na edku jakby na d1 wzrosty.
jest potwierdzenie zupa--- poziom +1.2922 neguje crabaTGV pisze:crab- zaznaczonemarekdt pisze:jakieś harmoniczne na m5 ?na EURUSD
Odjazd. trójką. na M5-M15?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- klimokrates
- Pasjonat
chodzi mi o to, że to nie jest niczym poparte, dla mnie to trochę zaklinanie wykresu nie sądzisz ? analiza życzeniowa.[/quote]Scorpiman pisze:Bywały dni - kiedy kurs robił świece 200-300-400 pipsowe w 1-1,5 dnia.klimokrates pisze:
Nie wykluczaj tego.
analiza życzeniowa to S-ki jak kurs edka rośnie od ponad 4 miesięcy[/quote]
ale czy ja coś pisałem w stylu 1.22 w przyszłym tygodniu ?
chodzi mi o to, że na forum jest dużo nowych osób, którzy mogą się sugerowac takimi wpisami i Ty wypisując takie rzeczy niczym tego nie popierając, wprowadzasz zamęt.
analiza życzeniowa to S-ki jak kurs edka rośnie od ponad 4 miesięcy[/quote]klimokrates pisze:chodzi mi o to, że to nie jest niczym poparte, dla mnie to trochę zaklinanie wykresu nie sądzisz ? analiza życzeniowa.Scorpiman pisze:Bywały dni - kiedy kurs robił świece 200-300-400 pipsowe w 1-1,5 dnia.klimokrates pisze:
Nie wykluczaj tego.
chodzi mi o to, że na forum jest dużo nowych osób, którzy mogą się sugerowac takimi wpisami i Ty wypisując takie rzeczy niczym tego nie popierając, wprowadzasz zamęt.[/quote]
Ten post mi się podobał, bo sam jestem nowy-i wasze opinie tutaj staram się traktować poważnie. Czasami się nimi podpieram, czasami też pewnie nieświadomie działają one na moje decyzje.
analiza życzeniowa to S-ki jak kurs edka rośnie od ponad 4 miesięcy[/quote]klimokrates pisze:chodzi mi o to, że to nie jest niczym poparte, dla mnie to trochę zaklinanie wykresu nie sądzisz ? analiza życzeniowa.Scorpiman pisze:Bywały dni - kiedy kurs robił świece 200-300-400 pipsowe w 1-1,5 dnia.klimokrates pisze:
Nie wykluczaj tego.
chodzi mi o to, że na forum jest dużo nowych osób, którzy mogą się sugerowac takimi wpisami i Ty wypisując takie rzeczy niczym tego nie popierając, wprowadzasz zamęt.[/quote]
jak się sugerują forum to lepiej niech nie grają na forex,
ja to forum czytam tylko z ciekawości
jak dla mnie wypowiedzi tu w wiekszosci to wolne sugestie. na przykladzie dnia wczorajszego widac to dokladnie 

Bic
- klimokrates
- Pasjonat
To zostań przy czytaniuScorpiman pisze:
jak się sugerują forum to lepiej niech nie grają na forex,
ja to forum czytam tylko z ciekawości