DayTrading 10.10.2012
- klimokrates
- Pasjonat
Re: DayTrading 10.10.2012
następna H1 prawde nam powie 

Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
jedno jest pewne, to jest obszar z którego wystartujemy, albo do okolic 1,4 albo do poniżej 1,2
nie ma bata!
jakiś czas temu pisałem o 1.36 w prespktywie iż poziom 1,31 to jest 3 fala, obecny dołek jest falą czwartą, jednak z perspektywy W1 widać opcję na 1,1x....
fale na d1 dość trudno rozgryźć, pewnie da się to zrobić po fakcie jak zwykle, wieć te fale mam w tym na czym siedzę.
D1 też jest dość zabawne, formacja jak by podójnego szczytu
nie ma bata!
jakiś czas temu pisałem o 1.36 w prespktywie iż poziom 1,31 to jest 3 fala, obecny dołek jest falą czwartą, jednak z perspektywy W1 widać opcję na 1,1x....
fale na d1 dość trudno rozgryźć, pewnie da się to zrobić po fakcie jak zwykle, wieć te fale mam w tym na czym siedzę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- klimokrates
- Pasjonat
Marek Rogalski przy twoich wykresach to pikuśBOCZEK pisze:jedno jest pewne, to jest obszar z którego wystartujemy, albo do okolic 1,4 albo do poniżej 1,2
nie ma bata!

Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
Póki co - zrobiłem Headge tak więc zysk mam w garści - oczekiwałem na to, że zejdziemy pod tą opcję do 1.2880-.1.2875 (A-B-C) jako czwarta I po wygaśnięciu - Up pod 1.292 /kończąc ruch?/
Kanał regresji pokazuje, że jeszcze spadki... ~ 10pips/ Fibonnaci także za tym by spadek w tej falce był pogłębiony po czym UP.
Tyle tylko - nie jest zawsze tak jakbyśmy chcieli, żeby było, żeby było.
Hmm - plan chyba się spełni ; ) i 2x10p wpadnie.
Kanał regresji pokazuje, że jeszcze spadki... ~ 10pips/ Fibonnaci także za tym by spadek w tej falce był pogłębiony po czym UP.
Tyle tylko - nie jest zawsze tak jakbyśmy chcieli, żeby było, żeby było.
Hmm - plan chyba się spełni ; ) i 2x10p wpadnie.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
klimokrates, jedno jest pewne, jak nrazie daruję sobie wchodzenie w jakąkolwiek pozycję, bo na rysunku, widać ze może być eLa do tego 292 ale tylko po to by spaść poniżej kanału z d1, potem bedzie walka, wychodzenie ze zle zajętych pozycji, dobieraie dobrych itp itd
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
http://www.hotforex.com/en/trading-prod ... board.html
Bardzo fajny panel - szczególnie z sentymentem
Ale walczą... jeszcze 25-30 minut. do wygaśnięcia. opcji.
Bardzo fajny panel - szczególnie z sentymentem

Ale walczą... jeszcze 25-30 minut. do wygaśnięcia. opcji.
Quo Vadis? Już wiesz ?
na m5 SMA200 przecięta!
no to się cena obiła!
no to się cena obiła!
Ostatnio zmieniony 10 paź 2012, 15:48 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak myślę!
Tak myślę!
- zastapmnie
- Pasjonat
u mnie ema 200 jeszcze o 10 pipsów niżej niż kurs
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Chyba im się uda... - 10 minut do wygaśnięcia opcji.
sroda 10 pazdziernik 2012 09:49:51 EDT
To jest prawdopodobnie opcja PUT/zakład, że kurs utrzyma się poniżej 1.288 w czasie wygaśnięcia.
Jeśli - tak - to po wygaśnięciu o 16:00 pozamykają nagle Ski z tej korekty. I będzie ładny strzał....
sroda 10 pazdziernik 2012 09:49:51 EDT
To jest prawdopodobnie opcja PUT/zakład, że kurs utrzyma się poniżej 1.288 w czasie wygaśnięcia.
Jeśli - tak - to po wygaśnięciu o 16:00 pozamykają nagle Ski z tej korekty. I będzie ładny strzał....
Ostatnio zmieniony 10 paź 2012, 15:55 przez marekdt, łącznie zmieniany 1 raz.
Quo Vadis? Już wiesz ?
odbili się od opcji 1.2900 ciekawe czy będą walczyć o jej przebicie górą