Pytanie bardzo głupie, bo każda kobieta zasługuje na szacunek.
Aby mieć bujne życie erotyczne musisz dużo zarabiać
- jasonbourne
- Pasjonat

- jasonbourne
- Pasjonat

Re: Aby mieć bujne życie erotyczne musisz dużo zarabiać
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
No....jasonbourne pisze:http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/swiat/p ... omosc.html
Jedyne widzialne wyzwolenie kobiet we współczesnym swiecie to takie, że każda z nich zadowala wiecej facetów niż kiedyś....
Jest to prawda....!.
http://praca.wp.pl/title,Duza-kasa-dzia ... omosc.html
Nieskromnie powiem że coś w tym jest..
Przestań uganiać się za kobietami. Uganiaj się za pieniędzmi// poszerzam ten temat o mieć rentę lub socjal w bogatym kraju U.E...////, kobiety przyjdą razem z nimi. ..
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
- tyler_durden
- Gaduła

Jason , proszę - Onet ma tyle do rzetelności i opiniotwórczości, co ja do znajomości baletu armeńskiego.jasonbourne pisze:http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/swiat/p ... omosc.html
Chwytliwy temat - będzie więcej kasy z reklam
ciągle głupi ...
siemano ZZzz pisze:Nieskromnie powiem że coś w tym jest..
Przestań uganiać się za kobietami. Uganiaj się za pieniędzmi// poszerzam ten temat o mieć rentę lub socjal w bogatym kraju U.E...////, kobiety przyjdą razem z nimi. ..
a ty jako zalozyciel tego tematu duzo zarabiasz i masz bogate zycie erotyczne?
co do tego socjala w bogatym kraju to sie niestety nie zgodze...
bo skoro ty masz socjala np 3.000 euro...to zwykly koles z etatu ma 10.000 euro...a bogaty koles z tego kraju zarabia 1.000.000 euro...wiec twoje socjalne 3.000 blado wypada i zadna fajna malolata na ciebie nawet nie spojrzy...
no chyba ze bierzesz te socjalne 3.000 i czym predzej jedziesz do polski albo na ukraine to wtedy tak
tylko prosze mi sie tu nie napinac bo nie mam pojecia ile dostaje sie socjalu w roznych krajach...nawet nie wiem co ZZ ma na mysli mowiac "bogate kraje europejskie"...tylko przyklad taki podalem co do liczb
Ruch zwrotny skończy się dokładnie w miejscu ustawienia SL
-
sznurek
Jason z zz spotkali sie w realu na kawasie chlebowym, przedawkowali go i zaczeli czytac opiniotworcze portale internetowe...no chyba ze sa ich wlascicielami a to ich reklama.
P.S tylko nie zartujcie ze mnie bo sie obraze i nie odezwe wiecej
P.S tylko nie zartujcie ze mnie bo sie obraze i nie odezwe wiecej
- jasonbourne
- Pasjonat

Jest przecież wiele naukowych opracowań na temat pozytywnego wpływu prostytucji na rozwój społeczeństwa, ale to już zbyt ambitny poziom jak na to forum, więc musi wystarczyć onet.tyler_durden pisze:Jason , proszę - Onet ma tyle do rzetelności i opiniotwórczości, co ja do znajomości baletu armeńskiego.jasonbourne pisze:http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/swiat/p ... omosc.html
Chwytliwy temat - będzie więcej kasy z reklam
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
rzuc konkretne 3-4 takowe opracowania.....
- tyler_durden
- Gaduła

"Ludwiku Dorn - nie idź tą drogą !"jasonbourne pisze: ale to już zbyt ambitny poziom jak na to forum, więc musi wystarczyć onet.
Nie idź. Nie dorabiaj żadnej ideologii do prostytucji. Dotychczas wydawało mi się, że na forum są przede wszystkim inteligentni ludzie, którzy nie pozwalają sobie sprzedawać żadnych ściem . Może stąd Twoje zniechęcenie ?
Zresztą nieważne, to dla mnie chyba też za bardzo ambitny poziom, więc wracam do swoich kresek i świeczek.
ciągle głupi ...